Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Nu ne-am nascut in locul potrivit

Recommended Posts

Mi-a trimis azi cineva un link cu melodia asta,videoclipul e interesant, mai ales in peisajul romanesc actual pun de dusmani si pitzipoance :

http://www.youtube.com/watch?v=acb9vWYyZFk

Sabina, baga dejtilii-n urechi!id="size1"> [:I]

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/id="size1">

Vladimirid="green"> *****[foto]id="blue"> id="size1">***** Annaid="green">id="size1">

MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIAid="red">

"Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"id="purple">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Hmmmm, oare peste cate generatii vom scapa de obiceiul de a ne victimiza si a ne plange?

Cat despre imaginea cu 'peisajul romanesc plin de dusmani si pitzipoance"...cred ca depinde unde te uiti. Habar n-am despre ce vorbesti si traiesc aici. E adevarat ca sunt destul de selectiva cu TV-ul.

Da mie imi place melodia si prima data cand am ascultat-o nici macar nu prea am fost atenta la versuri iar despre videoclip nici atat nu mai vorbesc pentru cc ca nici nu-l stiam..Fiecare cu gusturile lui.[:D]

Cait

Home is where heart is...

http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Muzica nu este chiar pe gustul meu dar mesajul imi este cunoscut. Eu am simtit ca m-am nascut in locul gresit de prima data cand am iesit din tara. Altfel cum se poate explica faptul ca ma simteam atat de relaxata si fericita afara si atunci cand imi imaginam viitorul nu ma vedeam niciodata in peisajul romanesc? Dar am simtit un fel de patriotism prostesc, probabil rezultatul atator ani de spalat creierul in Romania. Abia cand am avut copil, cand mi-am dat seama ca nimic nu se va schimba semnificativ in timpul vietii mele, m-am hotarat sa plec.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

mie imi place cum canta copilasii ;in rest... imi bag dejitili in urechi [:D]

[mamica]Anaid="orange"> & Filipid="green"> (06.03.2007) id="blue"> & Anastasiaid="violet"> (03.08.2008)id="red">

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. id="black">

Dragostea nu cade niciodata...id="red">

IMPLINIREid="teal">

Bird, esti o dragutza ca iei in serios mesajul.

La urma urmei nu vreau sa dau cuiva explicatii de ce mi-ar place o melodie, asta-i culmea !

Dar ete ca io nu m-am nascut in locul potrivit ... altii au fo mai norocosi ca mine, dar eu sigur nu m-am nascut in locul potrivit. Yo, adica mie nu mi-e rusine sa spun ca am locuit cativa ani din copilarie singura intr-un bloc dezafectat, unde colcaiau tot felul de oratanii si insecte, FURAM curent electric cot la cot cu vecinii ca sa pot supravietui; venea politia si scotea firele si dupa ce plecau in jumat de ora erau toate firele intinse inapoi. Apoi au fost 2 ani in care nu am mai avut curent deloc. Nici eu nu stiu cum am iesit din treaba asta. Deci cum ar veni vin dintr-un Ferentari de-al vostru, numai ca din Timisoara.( desi am impresia ca numai o zona din Ferentari e foarte saraca).

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/id="size1">

Vladimirid="green"> *****[foto]id="blue"> id="size1">***** Annaid="green">id="size1">

MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIAid="red">

"Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"id="purple">id="size1">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...