Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Buna, maine e 1 iunie, ziua copiilor si eu din pacate inca nu le-am luat nimic.Probabil sunt singura care s-a lasat pe ultima suta de metrii .O bila neagra pentru mine, stiu, dar tot nu am gasit ceva sa fie si simbolic, adica nu ceva ce le iau oricand si daca ar merge si la amandoi as fi cea mai fericita catoate ca imi dau seama ca cer prea mult.Partea proasta la noi e ca se cearta daca unu are ceva pe ce are celalalt , indifeent ce primeste el, mereu e mai interesant ce are celalalt si de aici se duce pe apa sambetei orice placere si se ajunge la cearta.E tare complicat , iar sa iau doua lucruri la fel nu merge ca totusi...

Ceva idei mi-ar prinde bine.Multumesc.[flo]

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

[i]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

fie`mea a primit cadou o iesire cu gradinita in BaileFelix (nu strand) si un set de preforatoare cu model, pe care-l admira de luni de zile (il primeste acum ca nu e ieftin si nu am avut bani alocati pt asa ceva iar acum am profitat de ocazie [pk])id="size1">

Si seara o iesire in grup la inghetata [bis]

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16) id="Trebuchet MS">id="red">cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza]Selaid="Trebuchet MS">id="red">

______________________________________________id="red">

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVIDid="blue"> [flo2]

buna,

Roxy, vad ca baietii tai sunt de 11, respectiv 4 ani...cam greu sa le iei ceva ce sa foloseasca amandoi si sa fie si simbolic, iar pe 5 il serbati pe cel mare [:)] (La multi ani !). Eu am doua fete, dar daca as fi avut baieti cu diferenta de 7 ani intre ei le-as fi luat : un set de rachete de tenis/tenis de masa (in cazul in care joaca), un set mare de Lego (construiesc impreuna), walkie-talkie (astea mie mi-ar placea cel mai mult) ca sa vorbeasca intre ei prin casa sau in parc. Nu prea sunt simbolice ideile mele, dar e ceva ce folosesc amandoi. Daca stati la curte, lucrurile sunt mai simple : o poarta de fotbal, un fileu de tenis, crose de minigolf si traseu (poate fi folosit si in interior)...

Daca nu vrei sa le cumperi jucarii, atunci o iesire cu familia la un film, eventual 3D si apoi la pizza si inghetata, sau la un loc de joaca la care isi doresc mult sa mearga.

Eu ti-am dat tie sfaturi, insa nici eu nu am cumparat cadouri pentru fete, inca. Astept sa vina sotul diseara si sa plec la cumparaturi, singura[:D]

Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)

poze

poze noi

Teodora 2 ani+ si Anca

De obicei nu le iau nimic. Ii duc la petreceri organizate cu aceasta ocazie. Anul trecut au avut 2. Anul asta la fel. In plus, cel mic, la gradinita are programata excursie la Vulcanii noroiosi. Anul acesta le voi da, totusi, niste carticele - adaptate varstei fiecaruia. Scopul (nedeclarat) e sa-l determin pe cel mare sa citeasca [:D]

Bunicii s-au gandit sa le ia halate pt inot.

Anya

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...