nikipuisor Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2010 Buna seara, Am o mare nedumerire. Recent mi-am facut vaccinul contra AH1N1 si ne dorim un copil. Are vreo legatura vaccinarea recenta cu conceperea unui copil? Multumesc! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxy Publicat Ianuarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 22, 2010 ai rams inarcinata in luna in care ai facut vaccinul? daca nu, si sunteti in lucru cum se zice, iar fericitul eveniment se produce macar la o luna dupa vaccin, nu cred ca sunt probleme.Dar daca esti deja insarcinata e bine sa ceri parerea unui medic. roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) [i] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikipuisor Publicat Ianuarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 22, 2010 Buna, Suntem in lucru...cred ca ar fi bine sa mai astept macar o luna.. Multumesc! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.