Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Buna, Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru ca nu stiu ce sa mai fac,sunt noua pe acest site.La inceput mi-a depistat infectie gardnnerela si candida dupa care o rana.Am tratat infectia iar pentru rana mi-a dat cervugid,tratament cu 3 cutii,rana nu sa vindecat iar la papanicolau mi-a iesit C III de doua ori.A trebuit sa fac ADN HPV eram suspecta de virusul asta,si la aflarea analizelor chiar il am ,,radacia 52 cu risc crescut.Maine sunt programata pentru electroexcizie,am cautat pe net si am vazut ce inseamna de fapt electroexcizie,dupa ce fac asta pot sa mai raman insarcinata?Am 23 de ani si chiar imi doresc un copil dupa toate astea,mi-e teama ca mai tarziu sa nu intervina alte complicatii.E posibil ca sotul meu sa fie infectat si el daca nu prezinta nimic,am citit ca la ei se manifesta prin niste negi dar nu cred ca are.Ce analize trebuie sa faca el sa depistam,ca pe urma sa nu ma trezesc ca iau iar de la el sa fac iar electroexcizie.Cum se ia virusul asta ?sunt cu el de 3 ani si pana acum 6 luni nu am avut nimic. O zi buna va doresc si sper din suflet sa se rezolve asta ca nu stiu ce sa mai fac. Va multumesc,
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Eu am o eroziune pe col care trebuie tinuta sub control, nimic grav, din cate mi-a spus dr. ginecolog la care merg. Analizele au fost bune, deci la mine e alta situatie decat la tine, asta vreau sa stabilesc din start. O d-na doctor homeopat la care merg eu mi-a recomandat sa folosesc niste ovule ginecologice despre care mi-a spus ca sunt naturale si foarte bune, ca ea insasi foloseste, ca are paciente care au ajuns de la frotiu C3 la C1 folosind aceste ovule. Se numesc ovule ginecologice super forte. Chiar mi-as dori sa stiu daca a folosit cineva si ce rezultate a avut. Mi-a dat un numar de telefon unde se poate suna pentru a expune problema si a primi tratamentul necesar. Comanda se primeste prin posta. Daca esti interesata de numarul de telefon, poti sa imi scrii pe pm.
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...