Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

oligoastenoteratozoospermie 7

Recommended Posts

fetelor, va invit la un nou capitol plin de II liniutze si multi si buni [gica] [olala] cap1 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139148 cap2 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142573 cap3 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143102 cap4 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143903 cap5 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144847 cap6 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145887&whichpage=1
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna, hai ca vin eu cu vesti proaspete, si proaste: astazi am fost la dr Matei sa facem spermograma. Am dus cu noi rezultatele de la Medlife, din septembrie, cele cu oligospermia si 10,4 mil. Cand mi-a vazut analizele alea a zis ca daca era asa de buna sperma cum scria acolo as fi ramas gravida pana acum. Deci mi-a zis de la inceput ca nu crede ca e bun rezultatul dat de Medlife. A facut spermograma si a iesit: OATS severa: vol: 3,5 speratozoizi: 3,4 milioane mobilitatea A=0 B=20 C=40 D=40 Deci viabilitate 60% Frome normale; 4% Ne-a recomandat repetarea hormonalelor, plus eco testiculara la dr Iosup si in functie de asta ne trimite si la dr Voinea, daca e caz de operatie. Asa, ca iar am luat-o razna, deja ma vad facand imprumut la banca de FIV Nici nu stiu daca ar gasi varicocel daca asta ne-ar putea ajuta. Credeti ca in aces caz operatia de variciocel ar putea rezolva ceva? Iar ma apuc sa caut pe net. Prima data am cautat despre azoo, acum 4 luni despre oligo si acum despre OATS. Ma tot intreb cum a fost posibila o scadere atat de drastica in numai cateva luni de la oligo cu 10,4 milioane spermatozoizi si 98% forme normale, la OATS cu 3,4 milioane si doar 4% forme normale. Ce sa fac? Spuneti-mi si mie, din experienta voastra, ce e de facut? [pup] A, aseara mi-a venit si ciclul. Optimista... pana la lacrimi [:D]

maya, nu e un diagnostic atat de deprimant; trebuie doar sa te obisnuiesti cu el [:D] in fine, nu cred ca operatia de varicocel ar rezolva multe in cazul de fata ... si nici daca ii va recomanda sotzului tau tratamentul pe care l-am urmat eu, cele 3 luni de injectii gonal f, nu ti-as sugera sa fii de acord ... iti aduci aminte "povestea" mea, nu ? iosup e ok, ca si medic [:-@], parca se implica mai mult decat ceilalti doi colegi ai sai ( matei si tutunaru ) ... eu am avut un salt de 15% cu niste naturiste; daca te intereseaza iti pot spune despre ce este vorba ... [pup]

asa de mult,a innebunit lumea[bang],nu mai stie cum sa ia bani cind am fost la ea acum vreun an jumate 50lei a zis ,tot asa de muuult era si inainte? vai de mine tre sa ai o caruta de bani sau cardul full cind pleci la dr. niste jecmanitori ,nu mi-ar parea rau dar sa te trimita la cineva (dr.)care sa stie despre ce e vb ,nu dintr-unul in altul[bang] bunul Dumnezeu imi va ajuta sa fiu mamica

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75
asa de mult,a innebunit lumea[bang],nu mai stie cum sa ia bani cind am fost la ea acum vreun an jumate 50lei a zis ,tot asa de muuult era si inainte? vai de mine tre sa ai o caruta de bani sau cardul full cind pleci la dr. niste jecmanitori ,nu mi-ar parea rau dar sa te trimita la cineva (dr.)care sa stie despre ce e vb ,nu dintr-unul in altul[bang] bunul Dumnezeu imi va ajuta sa fiu mamica
nu e problema doctorilor daca ai tu, ca pacient bani; daca tratamentul pe care ti-l recomanda va da roade etc ; pe ei ii intereseaza sa le fie lor bine, de asta si "colaborarea" asta a lor... dau dovada de lipsa de respect fata de pacient, lipsa de implicare si dezinteres ... asta e parerea mea despre minunata echipa matei+tutunaru ... in fine, nu se termina doctorii la cei 2; sunt multi altii, "no name" care sunt, poate, mai priceputi in ale infertilitatii masculine [:-@] ...

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75
asa e tanoo,dar vezi tu ca le dai si o poala de bani si nici nu esti lamurita bine de ce iti spun ei alti embriologi mai ieftini care or fi ? stiti oare?[bang][bang] bunul Dumnezeu imi va ajuta sa fiu mamica
cum adica alti embriologi ? crezi cumva ca matei este embriolog ??? ... am o veste proasta: este DOAR BIOLOG !!!! ca face ea pe embriologul si andrologul este altceva ... se pare ca nu stiai asta ...

Tanoo, vad ca nu te dezminti si informezi uneori lumea eronat.Ar fi bine ca uneori comentariile tale acide sa le pastrezi pentru tine....nu uita de comentariile tale acide si pe la subiectu FIV in Ungaria..... Daca tu, eu sau altii am fost nemultumiti de cei de la clinica Genesys, trebuie sa fim realisti si sa spunem lucrurilor pe nume, in sensul ca, daca noua nu ne-au folosit anumite tratamente sau tehnici ale lor, gata, si altora trebuie sa li se intample la fel. Cred ca ar trebui sa iti revizuiesti un pic atitudinea asta jignitoare.Am intele, nu esti multumit de ei, lasa-i in pace.Eu nu am reusit cu ei, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii jignesc.Voi merge altundeva, si gata.Insa, acolo, am intalnit multe paciente cu FIV-uri reusite, unele chiar din prima incercare, am intalnit multe gravidutze care nu credeau vreodata ca vor reusi....Fiecare cu sansa lui.Nu tu decizi pentru ceilalti. Maya, daca citesti la azoo, au fost barbati care in urma operatiilor si-au imbunatatit considerabil nr. gigeilor.Dr. Iosup este foarte bun, mai poti merge la dr Damian care este urolog, dar si la Voinea, amandoi au inceput sa se specializeze pe probleme de infertilitate.Vezi ce zic, si apoi decizi.Poate ca sotul a avutvreo infectie in organism, sau stres, vreo masea inflamata, etc.Eu iti tin pumnii si multa bafta!!!![pup]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...