Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

EDREAMS.FR cunosteti?

Recommended Posts

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

In nici un caz. Mai ales dupa card.

Nu am auzit de aceasta firma, dar eu am facut sute de rezervari la bilete de avion si nicodata nu mi s-a cerut asa ceva.

Cami [mamica] si Luca-Ionut [hagi](25.09.2006)

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface
id="right">id="black">

Distribuie pe alte site-uri

nu stiu daca poti sa ii denunti, dar cauta alt site sa faci rezervarea, si in nici un caz sa nu trimiti copii dupa nimic.,ai ales ca cele 3 numere de pe dosul cardului sunt numerele de securitate cand platesti.

este clar o escrocherie[:-@]

poate o denuntie la politie ar trbui sa faci, nu sa le trimiti fax sau email.

Nu am mai auzit sa iti ceara asa ceva.

Si mie atunci cand rezervi prin telefon imi cere datele cardului pt plata, dar niciodata sa trimit copie dupa card fata-verso. Cine stie pe mana cui ajunge si poate face cate cumparaturi doreste...

Eu stiam cand am mai cautat pe net ca asta e un motor unde iti arata zboruri, nu poti vedea exact de firma efectueaza zborul si sa incerci sa rezervi direct la ei?

Vezi ca trebuie sa aiba si numere de telefon, acolo ce zic ei???

_____________________________id="blue">

[mamica] printisorului Alessandro [roker]id="blue">id="Comic Sans MS"> id="Comic Sans MS">id="blue">id="size2">

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra
a, vroiam sa te intreb, dar tu ai platit biletul sau cum?[:-@]Am citit si eu pe site si zice ca platesti direct, ca la orice rezervare, nimic neobisnuit.Tu cum ai facut?_____________________________id="blue">[mamica] printisorului Alessandro [roker]id="blue">id="Comic Sans MS"> id="Comic Sans MS">id="blue">id="size2">
align="right" id="quote2">BunaEu am intrat pe sit am pus datele acolo se crereau printre altele numarul cardului si ultimele 3 cifrepina aici OKAm primit un email in care se zicea ca am rezervarea numarulXXX si ca voi mai primii un al doilea email cu biletul electronicAstept nimicMa duc la contact le scriu astept iarasi nimicApoi caut sa ii sun o fac, nu era in Franta si reusesc sa vorbesc la telefon cu un nene care imi cere copie prin fax sau prin email de:buletin si card fata verso ca pina atunci 'nu am biletul'[:D]Am vazut ca adresa lui era nume arab de tipul numeprenume@edreams.comBinenteles ca nu trimit nimic dar ei deja au n de card si ultimele 3 cifre de pe dosBanuiesc o groasa escrocherie nu am mai auzit de asa ceva...dar ma apuca angoasa(ai numarul cardului si ultimele 3 ale codului de securitate ) deci e naspaSa sun sa mi blochez cardul?

Carmaw, da, mi s-a mai intamplat si mie ca la anumite companii sa-mi ceara datele de pe card, dar asta era in formularul de rezervare, depinde de ce soft are site-ul respectiv. Aici, pe site-ul indicat de tine n-am avut timp sa fac o smulare de rezervare sa vad ce-mi zice. Insa, dinsite-ul edream.com, daca dai jos pe steguletele afisate, iti deschide edreams.fr, .it, etc. in fuctie de ce tara ai selectat, insa compania e aceeasi si vad ca e spaniola. Jos de tot pe site unde sunt niste sigle: iata, visa etc. vezi ca e si o sigla very sign secure site, daca apesi pe ea iti spune daca site-ul e safe din punct de vedere al protectie datelor clinetilor (inclusiv plati, carduri etc.) Uite aici ce zice pentru edreams.fr. De asemenea, daca datele card-ului ti se cer in formularul de rezervare sa fii atenta sus in bara unde scrie url-ul, adica acolo unde in mod normal scrie "http://.... si adresa accesata", daca site-ul e safe, ar trebui sa scrie htpps://... , "s" asta inseamna ca e safe si in partea stanga a link-ului are trebui sa aiba si un lacatel. Nu stiu daca m-am facut inteleasa, eu sper sa da.[:D] Din ce vad eu, n-ar fi escrocherie, daca te pricepi un pic la pc, soft-uri etc. e greu sa nu-ti dai seama daca e fake sau nu. Ir Google nu are nici o treaba cu reclamatiile de felul asta, google e un motor de cautare si-atat.[flo]

Theodora mami de [baietel] Stelios

09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...