Idaira Publicat Mai 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 31, 2011 Am o fetita de 2 ani,iar de juma de an merge la gradinita(banuiesc ca de aici vin toate)...la fiecare 15 zile trebuie sa vizitam pediatra....ultima data otita ,i-a dat antibiotic. Acum la fel cu febra 40 de grade, la fel antibiotic 10 zile.... ce i-as putea da pt a-i creste imunitatea??!!! Carla Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_lex82 Publicat Mai 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 31, 2011 Buna, imi pare rau pt fetita ta, dar asa patesc toti copiii care intra in colectivitate...de ce nu intrebi pediatra de un tratament pt imunitate, cred ca e cea mai in masura sa-ti prescrie ceva mai ales ca ea cunoaste toate antecedentele copilului tau...Eu vreau sa iau legatura si cu un medic homeopat pt un tratament pt imunitate..am inteles ca sunt ff eficiente tratamentele pt imunitate pe baza de plante. Multa sanatate puiutei tale! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda141 Publicat Mai 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 31, 2011 Asa se intampla pana mai creste. Eu una nu i-am dat ceva special, am mers pe naturiste : miere, propolis, echinaceea , polen ( o singura data ) si cam atat. Nu te panica, asa patesc multi copii. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Idaira Publicat Mai 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 31, 2011 Aici nu se da nimic pt imunitate...toata lumea spune la fel, dar ma preocupa tema... Carla Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamitzica Publicat Iunie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 1, 2011 Eu am incercat homeopatia-nu cred in asta nici acum dar a functionat sau s-a imunizat juniorul dupa vreo 2 ani de facut viroze o data la 2 saptamini. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angela1975 Publicat Iunie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 6, 2011 Si eu sunt in aceeasi situatie, copilul meu (6 ani) sta f prost la capitolul imunitate, i-am cerut doctoritei ceva in acest sens si uite ce mi-a recomandat ( i l-am dat, nu am vazut vreun efect imediat, poate are mai tarziu ... adica, cand si cand l-am mai auzit tusind 1-2/zi ). 1. Isoprinossine cpr. 2 cpr/zi - 10 zileid="red"> / dupa terminarea celor 10 zile se incepe cu Echinaceea / 2. sirop cu Echinaceea - 1 flacid="red">. ( aici a zis sa-l iau pe cel pe care mi-l permit, in fct de buzunar - eu am luat Echinacin) in rest, multe fructe si legume proaspete :) http://photobucket.com/florentza_2008 [flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.