Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

tribut in numele libertatii

Recommended Posts

acum o sa ma intrebati ce caut la psy cu acest subiect.. insa serios , nu stiu unde sa-l pun mai bine , pt ca nu vreau nici sa discut in general si nici sa barfesc.. pur si simplu ma-ntreb daca e normal sa se-ntample asa ceva: http://www.evz.ro/detalii/stiri/o-femeie-din-bucuresti-a-devenit-barbat-operatia-decontata-de-stat-932248.html si intrebarea mea nu e cum de o femeie isi doreste sa fie barbat? , ci , daca veti citi articolul, in final este vorba despre un bebelus fara sex. Dumnezeule, am innebunit eu sau parintii aceea ce au trimis un astfel de e-mail prietenilor si familiei? cum va trai acel copil in societate pana va creste? asa se aduc tributuri , totusi in acest secol? nu mai inteleg nimic [alcool] s-auzim numai de bine! si [pup][pup][pup] ------------------------------------------- Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash
cum va trai acel copil in societate pana va creste?
ca un copil! io am inteles ca parintii au luat hotararea sa nu dezvaluie sexu' copilului in urma faptului ca baiatu' cel mare (cinci ani) a avut de suferit din cauza faptului ca nu alege lucruri baietzesti. parintii isi cresc copiii (trei la numar) pe principiu' ca-i lasa sa aleaga ce haine sa cumpere, jucarii samd. ei aleg jucarii si haine de culoare roz, si-au lasat paru' lung, cel mare a purtat chiar coditze impletite. o vanzatoare a refuzat sa-i vanda o jucarie roz! de parca era treaba ei. si uite asha s-au hotarat parintii ca "societatea" nu are nici in clin nici in maneca cu sexu' copilului. e de ajuns ca familia stie, copilu' stie si "societatea" nu mai intervine cu idei preconcepute. ma gandesc ca va veni o zi cand copilu' va alege sa-si divulge sexu'. si sa vezi atunci alte speculatii: o fi fost fata/baiat din nascare sau s-a operat?

Acesta stire am vazut azi la televizor , a fost ceva extraordinar de prostesc si ridicol.. Dumnezeu ti-a dat sa fii femeie iar TU te faci barbat ca asa simpti tu ca te comporti. Eu zic ca ar fi trebuit sa intervina un pshiholog in probleme ei pentru a face-o sa revina la realitate ca ea este femeie si nu barbat.

Hello, Snuk1995,"Pân#259; s#259; ajung#259; pe masa de opera#355;ie, un pacient transsexual trebuie s#259; ob#355;in#259; aprob#259;ri din partea unor comisii medicale #351;i s#259; suporte un tratament hormonal de preg#259;tire. Dup#259; ce trece pasul opera#355;iei, tratamentul hormonal va trebui asigurat întreaga via#355;#259;." ......psihologul deja a "intervenit" si a decis ca "realitatea" pacientului in cauza este de barbat. Mihai

Scuze, am dat cp din articolul in discutie..... Pana sa ajunga pe masa de opera#355;ie, un pacient transsexual trebuie sa obtina aprobri din partea unor comisii medicale si sa suporte un tratament hormonal de pregatire. Dupa ce trece pasul opera#355;iei, tratamentul hormonal va trebui asigurat întreaga viata.

Doar sa va dau cateva informatii, poate mai fac lumina si mai cresc toleranta fata de asemenea stiri. Stiati ca un embrion genetic masculin, devine un fetus si un copil de gen masculin numai daca in perioada critica de gestatie este prezent suficient testosteron in organism? Si acest testosteron ii modeleaza inclusiv creierul intr-o anumita masura, nu doar organele sexuale? La fel, testosteronul intervenit in perioada critica de sexualizare a embrionului genetic feminin, ii va afecta creierul, masculinizandu-l.(daca va intrebati de unde sa apara, au fost cazuri, sunt documentate) Nu e vorba de o femeie care si-a dorit sa devina barbat. E o vorba de o persoana care arata ca o femeie in exterior, dar nu e defapt o femeie, asa cum nu e nici barbat. Un caz foarte trist al unei persoane prinsa intre cele doua genuri. Nestiinta chiar poate naste monstrii. [:(] Roxana, Maria (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Citat:
citat din mesajul lui rrox3
Nestiinta chiar poate naste monstrii. [:(]
Se pare ca putina lume citeste de fapt primul post [bang] Nu discutam despre transexuali / transgenderi aici. Eu una sunt foarte de acord cu aceste operatii atunci cand se respecta intregul protocol medical (ca in cazul acestei femei). rrox3, de acord cu partea citata de la tine (exceptie facand greseala gramaticala [:)]).

Trista sau nu [:D], daca intr-adevar operatia de schimbare de sex este decontata de stat, care nu are bani pentru copii bolnavi... si daca faptul ca nu sint de acord cu asta ma face intoleranta fata de ceea ce e diferit.... Pe bune; vrei sini mai mari, fund mai mic, burta mai lipsa [:D] sau penis in plus sau in minus, scoate bani din buzunar. ______________________________ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...