felicia_ Postat Ianuarie 23, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2010 Informatii generale despre FIV sau IA la Kaali - Ungariaid="size4">id="red">Odiseea Szegedid="red"> Cap.1, Cap.2, Cap.3, Cap.4, Cap.5, Cap.6, Cap.7, Cap.8, Cap.9 Kaali-Budapestaid="red"> Cap.1FIV in Ungariaid="red"> Cap.1, Cap.2, Cap.3, Cap.4, Cap.5, Cap.6, Cap.7, Cap.8, Cap.9, Cap.10, Cap.11, Cap.12, Cap.13, Cap.14, Cap.15, Cap.16, Cap.17, Cap.18, Cap.19, Cap.20, Cap.21, Cap.22, Cap.23, Cap.24, Cap.25, Cap.26, Cap.27, Cap.28, Cap.29, Cap.30, Cap.31, Cap.32, Cap.33, Cap.34, Cap.35, Cap.36, Cap.37, Cap.38, Cap.39, Cap.40, Cap.41, Cap.42, Cap.43, Cap.44, Cap.45, Cap.46, Cap.47, Cap.48, Cap.49, Cap.50, Cap.51, Cap.52; Cap.53 Cap.54, Cap.55, Cap.56, Cap.57, Cap.58, Cap.59, Cap.60, Cap.61, Cap.62, Cap.63, Cap.64, Cap.65, Cap.66, Cap.67, Cap.68, Cap.69, Cap.70, Cap.71, Cap.72, Cap.73, Cap.74, Cap.75, Cap.76, Cap.77, Cap.78, Cap.79, Cap.80, Cap.81, Cap.82, Cap.83, Cap Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adipapazi Publicat Ianuarie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 23, 2010 sa nu ma uitati cu raspunsurile, va pup. ce nesuferit amh asta, si scump, si fara mancare, si plimbat la business class pana in germania,si palpitatii pana vine rezultatul... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speranta2008 Publicat Ianuarie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 23, 2010 buna Felicia multumim pentru capitolul nou. imi doresc ca acesct capitol sa fie numai cu vesti bune!!! Samira33 multumesc tare mult pentru raspuns.asa voi face - rezervare 14 nopti. Kira- stai cumintica si doamne ajuta! Peste 2 saptamani te asteptam cu vesti bune In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului! "Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirela2 Publicat Ianuarie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 23, 2010 sarumana de urari[pup][flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dia_na Publicat Ianuarie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 23, 2010 adipapaziid="red">, miscarea de la 9.6 la 8 a fost la o luna dupa luat Euthyrox pt tiroida ; estradiolul mare il aveam de la un chist care era pe ov sting, in luna cind a disparut s-a reglat si estradiolul foliculii antrali se recomanda sa numeri la inceput de CM ca atunci sunt ovarele mai curate; daca ai citiva mari sau vreun chist, cred ca e greu sa ii numere pe aia mici; probabil ca Dr K crede mai mult in amh, la mine imediat a facut referinta la el si ca e cazul mers direct pe FIV si nu de pierdut vremea cu IUI; aici in CJ medicul care face FIV-uri mi-a zis ca la AMH din asta nu are sens sa faci FIV (desi AMH mic zice ca raspunzi mai prost la stimulare si si pt IUI tot stimulare faci si cu aceleasi medicam); in fine, cit am strabatut pe google toate sursele spun ca AMH nu are legatura cu calitatea ovocitelor, eventual cu cantitatea dupa stimulare; si cu AMH 0 poti obtine sarcina si natural si prin FIV (dar pe CM natural); minunile naturii, mai poti sa zici ceva? [gravired] clara avea amh de 1,2 (la scala la care eu am 0.5) mami_vreau inca nu a primit / postat rezultatul de tratamentul cu DHEA nu ai intrebat? stiu ca sunt fete care fac asta citeva luni ca sa creasca sansele, am citit ca mai creste si AMH; oricum eu o sa intreb cind merg si de asta ; o sa imi fac o lista cu ce sa intreb ca sa nu uit [:-)))] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samira33 Publicat Ianuarie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 23, 2010 Doamne-ajuta!!!sa avem un capitol numai cu vesti bune. multumim felicia io nu mai zic nimic. sunt suparata [q]pe familia mea...si nu mai fac ceva pentru ei vreodata.am zis!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALRAK Publicat Ianuarie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 23, 2010 feliciaid="blue"> multumim pentru noul capitol, Doamne Ajuta sa fie numai cu vesti bune [flo] KiraClaraid="blue"> tin pumnii stransi pentru reusita. Sa ai embrionasi lipiciosi [flo] Mirelaid="blue"> de data asta e musai sa reusesti. Aveti grija de voi [flo] Samiraid="blue"> nu mai baga in seama toate prostioarele si nu mai fi suparata[pup][flo] drignid="blue">- irinaid="blue"> ce vesti mai aveti, ce faceti? Tin pumnii stransi sa fie cu ochisori[pup][flo] [pup]tuturor Doamne Ajuta! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirela2 Publicat Ianuarie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 23, 2010 samirule ce patisi mama? aoleu nu sta supi [flo] karla sa dea DD, [flo] felicitari pt fsh, te astept sa ne prinzi si tu din urma, data viitoare cand ne intalnim, sa ne masuram burticile cum au facut fetele data trecuta[8D] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirela2 Publicat Ianuarie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 23, 2010 fetelor pic de somn, al meu s a trezit de la ora 3, ora locala asa ca am dormit in rate si contingente, iar acum imi pica ochii n ceasca de somn.[nani][nani] cred ca ma pun la somn, oricum ungureste nu inteleg, ma uit la tv ca magarul la poarta noua[:I][:I] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiraClara Publicat Ianuarie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 23, 2010 Dia_naid="red"> si pe noi PK ne-a trimis tot la farmacia de care ti-a zis adriaid="red"> si numai de acolo am cumparat si la primul fiv si acum. mai e o varianta sa iei medicamentele de la Kaali. au si ei o farmacie chiar in incinta clinicii. dar nu stiu daca are preturi mai bune decat farmacia Deli. sfatul meu este sa cumperi cat mai multe medicamente din Romania ca sa iesi mai ieftin. problema este ca nu poti stii dinainte exact cat o sa iti trebuiasca din fiecare medicament pana la finalul fivului. pe mine sincer m-a cam socat cat m-au costat medicamentele la primul fiv. am avut si stimulare ff lunga cu doza maricica. la primul fiv am luat din Ro strict medicamentele pe care mi le daduse pana in ziua 6 iar restul le-am luat din Hu. Acum, la al doilea fiv, mi-am facut stoc din Romania de gonal si menopur. am estimat care ar fi cantitatea care sigur mi-ar trebui avand in vedere experienta de la primul fiv, estimare care s-a dovedit destul de buna, in sensul ca gonalul mi-a ajuns la fix iar din menopur mi-a mai ramas o fiola, pe care vreau sa o vand cand ma intorc in RO. Mirela2id="red"> mult succes si sa iti merga pana la final super bine! Adipapaziid="red"> eu mi-am facut analiza de secretii cand eram in ultimele zile de anticonceptionale si am primit rezultatele dupa ce incepusem stimularea. Am facut analiza de secretii pentru ca o doctora in Ro mi-a vazut lichid in cavitatea peritoneala si m-a suspectat de vreo minune gen candida, streptococ, etc. I-am prezentat situatia lui PK si mi-a zis ca nu e nicio problema daca imi iese ceva la analiza ca pot sa ma tratez de ea si in timpul stimularii. in final nu a fost cazul ca nu mi-a iesit nimic la analiza. Deci cel mai bine il intrebi pe doctor daca poti sa iei antibioticele pentru candida in timp ce iei AC. Eu presimt ca o sa zica ca e ok. (Sa imi zici daca am avut dreptate!) Eu FSH-ul il am (aveam, ca nu am mai facut analizele de ziua 3 de prin vara) vreo 12. Amh-ul mi-a iesit 1,2. pentru a fi normal trebuia sa fie peste 2. speranta2008id="red"> durata sederii la Budapesta variaza mult in functie de cum raspunzi la tratament. Doctorul iti zice ca trebuie sa stai 10-12 zile. La primul fiv am stat 16 zile (am venit pe 1 si am plecat pe 16 ale lunii). am facut transfer cu blasto si am plecat a doua zi de dimineata, dupa transfer. De data asta vom sta 8 nopti, dar e din cauza ca stimularea a fost mai scurta si facem transfer la 3 zile, nu la 5 ca prima data. Va multumesc mult tuturor pentru urari si incurajari! [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts