Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Aparat de manichiura pt acasa?

Recommended Posts

Am vazut ca au aparut prin centrele comerciale niste aparate de manichiura, cu niste pile, polizoare, etc, se presupune ca inlocuiesc forfecuta.

In Cora era unul cu 60 de lei, cam cat un epilator, la care se atasau mai multe capete de diferite forme si texturi, si altul de 130 de lei, avea si o cadita de inia o pauzarea unghiilor cu bule de aer :) si un dispozitiv de uscat oja mai repede :) In rest era cam la fel.

Are cineva? Va place? Curata bine pielitele?

Stiu ca in multe tari manichiura profesionala nici nu se face cu forfecuta, nu e voie sa taie manichiurista cuticulele, probabil ca se foloseste un asemenea aparat.

Multumesc :)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_80
Am vazut ca au aparut prin centrele comerciale niste aparate de manichiura, cu niste pile, polizoare, etc, se presupune ca inlocuiesc forfecuta.In Cora era unul cu 60 de lei, cam cat un epilator, la care se atasau mai multe capete de diferite forme si texturi, si altul de 130 de lei, avea si o cadita de inia o pauzarea unghiilor cu bule de aer :) si un dispozitiv de uscat oja mai repede :) In rest era cam la fel.Are cineva? Va place? Curata bine pielitele?Stiu ca in multe tari manichiura profesionala nici nu se face cu forfecuta, nu e voie sa taie manichiurista cuticulele, probabil ca se foloseste un asemenea aparat.Multumesc :)
align="right" id="quote2">nu stiu ce inseamna ce am bolduit, cred ca iara scrie aiurea DC-ul[alcool], dar acum nu stiu cum era cel la 60 lei, daca era doar pe baterii sau mergea si pe cablu.Fiinca cele care merg doar pe baterii au puterea mai mica.Sincer eu am,dar tot la forfecuta sunt ca imi place sa nu vad cuticulele.Eu il folosesc mai mult pt pedichiura.Cat de dispozitivul de uscarea ojei, hmm, nu este decat un ventilaor, e cam vax.Plus ca propiu zis aparatul asta nu taie cuticulele, nu face decat sa le dezlipeasca si apoi le impingi,dar de taiat nu le taie cu adevarat.Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoareid="red">"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Au si la magazinele TCM, un aparat de dimensiunea unui toaster, are si toate capetele de care vorbesti, lupa, si in plus bagi mana in el si dai drumul la uscator. Este in jur de 50 ron, eu am facut unul cadou, mi-a facut acolo proba dar nu stiu daca persoana respectiva e multumita de el.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...