Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Buna seara. Pentru ca am tinut mai multe diete si pentru ca acum nu ma simt prea mine si am colesterolul foarte mare, pana ajung la nutritionist si aflu ce trebuie sa fac, o sa mananc sanatos si incerc sa fac miscare acasa.

Va rog frumos, spuneti-mi ce sport pot sa fac acasa, sa nu fie extrem de solicitant ca nu am mai facut de ceva timp, inca alaptez, dar ceva sa miste colacii uriasi asezati unde a fost odata talia. As vrea ceva gen aerobic, asta am facut in tinerete si mi-a placut foarte mult sau altceva, tae-bo, sa ma uit la un dvd, de preferat cu intructiuni in romana si sa repet.

Stiu ca cel mai bine ar fi sa merg undeva in mod organizat insa deocamdata nu am cu cine lasa piticii.

MULTUMESC FOARTE MULT PENTRU AJUTOR.

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

poti sa incerci diferite forme de aerobic speciale pt proaspete mamici incearca pe youtube cautare ceva de genu aerobics for new mommys sau descarca-ti de pe dc sau apex sau programul care il ai pt descarcari programe de aerobic pt acasa sau pilates au si module pt incepatori, pilates beginners sau aerobics for beginners

succes la mai putine kg si mai multa sanatate :)

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...