SunnyD Publicat Iunie 4, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 4, 2011 Buna, Indraznesc sa vin cu o intrebare care poate va starni hohote de ras insa nu am stiut pe cine sa intreb asa ca apelez la ajutorul vostru. Mamici cu experienta, gravidute si la cele care ca si mine asteapta o minune. Noi incercam de mai bine de 5 ani sa avem un bebe. Am facut toate analizele posibile si rezultatul a fost ca atat eu cat si sotul meu suntem perfect sanatosi.... si totusi nimic nici macar dupa 1 FIV ( stiu ca una nu e suficient ) Ideea este in felul urmator. Am inceput sa folosesc teste de Ovulatie. CM este regulat:)) as putea sa fixez cesul dupa el. Ultimul CM a fost pe 19.05.2011 si am inceput sa folosesc testul de ovulatie din a 7 zi ( ca sa fiu eu mai sigura ca nu ratez momentul) In data de 30.05.2011 testul a iesit pozitiv asa ca ne-am pus temeinic pe treaba 30,31,1 pauza, 2activ :P. Si acum marea dilema: Pe 1 am simtit o durere destul de puternica in partea de jos a abdomenului si la ovarul stang. Din acea zi simt ca imi explodeaza burtica si sunt umflata ca un balon. Presiunea in partea de jos a abdomenului persista in special cand merg sau stau pe scaun. Urmatorul CM ar trebui sa vina in data de 12.06.2011. Sunt constienta de faptul ca ceea ce simt nu reprezinta semne de sarcina si mai ales atat de curand. Si totusi... ce se intampla cu mine? Este pentru prima data cand simt asa ceva si parca ma sperie. Ma puteti ajuta cu un raspuns, o explicatie la ceea ce simt? Va multumesc din suflet! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eladea2005 Publicat Iunie 5, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 5, 2011 buna! cel mai bine iti faci beta HCG-ul, ca sa vezi daca e sau nu sarcina...e prea devreme totusi pt test sau eco....eu iti tin pumnii sa fie...[:D]mai ales ca-l asteptati demult... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!id="orange">id="size4"> ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007)id="red"> si printisor Filipid="purple"> (24.06.2010)id="red">id="purple"> ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE id="green">id="size4"> Printul Eric are...id="limegreen"> Printisorul Filip creste...id="limegreen"> BLOG DE PICI...id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SunnyD Postat Iunie 6, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 6, 2011 Multumesc mult de raspuns :) La testul de care spui chiar nu m-am gandit Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stuart Publicat Iunie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 6, 2011 SunnyD, parerea mea este ca pe 01.06 a avut loc sau se pregatea ovulatia, conform simtomelor descrise de tine. Testul betaHCG cred ca poti sa-l faci la cateva zile dupa intarzierea ciclului deci, dupa 12.06... Mult succes! [flo][floare3][flo][floare3][flo] Ai izbutit?Continua! N-ai izbutit? Continua! (Nansen)id="blue">id="size2"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SunnyD Postat Iunie 9, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 9, 2011 Va multumesc ca sunteti alaturi de mine :) Am decis sa astept sa treaca data la care ar trebui sa vina CM . Ma rog din suflet insa sa nu-mi vina. Acum sunt si putin stresata din cauza serviciului si parca problemele de acolo plus dorinta de a avea si eu bebe ma termina psihic. In ultima vreme ma simt atat de obosita de nici nu mai pot sa ma concentrez si ca sa fie tacamul complet aseara si dimineata mi-a curs sange din nas si efectiv simteam ca o sa-mi pocneasca timpanele. Eu de regula am tensiunea foarte mica, abia daca imi ajunge la 10/7 daca beau 2 cafele si asta daca am noroc :)). Astazi dupa episodul cu sangele din nas o aveam 12/8... Stiu ca ma stresez prea mult si asta cu siguranta nu imi ajuta foarte mult in a ramane insarcinata dar parca nu pot sa ma detasez orice as face. Sper sa revin cu o veste buna Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SunnyD Postat Iunie 14, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2011 :( Deci eu care aveam CM ca dupa ceas luna aceasta s-a hotarat sa se joace cu nervii mei. Ziua in care trebuia sa imi vina a fost 12.06.11 l s-a hotarat sa vina noaptea trecuta... Nu am bebe nici luna asta :( Asta e Mai incercam Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.