Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cadou pt. Doamna....

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Ratiunea pentru care sustin cadoul "la comun" este in primul rand una practica: dintr-o clasa de 20 copii, punand 10 lei/copil poti sa aduni suficient cat sa faci un cadou dragut si de calitate doamnei (sau sa-i pui un pliculet). Gandeste-te unde ar iesi daca ar aduce fiecare copil cate un cadou/floare in aceeasi valoare de 10 lei. Dincolo de asta, si in gradinita si in scoala am avut si parinti care au preferat sa aduca cate un cadou din partea lor, personal, unele chiar foarte scumpe (ex. inel de aur de "Iepuras" pentru fiecare din cele doua educatoare). Eu plocoanele astea individuale foarte scumpe le gasesc cam nepotrivite, dar cred totodata ca fiecare e liber sa faca ce vrea cu banii lui si - atata vreme cat atitudinea fata de copii si tratamentul acestora este egal - nu imi fac griji daca cineva ii pune in plic doamnei si cheia la vreo masina. "Unii oameni vãd lucruri care existã si întreabã "De ce?". Alti oameni viseazã la lucruri care nu au fost niciodatã si întreabã "De ce nu?". Unii oameni se duc la serviciu si nu au timp de toate astea." http://loredanadinu.wordpress.com/
Distribuie pe alte site-uri

Ideea e ca de craciun nu au contribuit decat 17 din 25 de elevi si cu o suma derizorie(nici pentru copii nu s-a vrut sa se contribuie pt. dulciuri,decat 2 lei,li s-a mai dat o carte cu lecturi suplimentare-23lei(cumparate de D-na),ce sa iei de 2 lei pt copii?)iar de 170 lei ce sa cumperi astfel incat d-na sa nu observe ca nu au pus toti parintii bani.....

si aici se practica in comun... eu anul asta am un baietel la gradinita si unul la cresa... anul trecut cand cel mare era in ultimul an de cresa au fost parinti care au preferat sa dea cadou singuri, pentru ca ziceau ca copii lor au stat in cresa 3 ani iar altii au intrat pe parcurs... si vor sa dea un cadoua mai consistent. (cum citisem mai sus, fiecare face cum crede). anul acesta la gradinita majoritatea parintilor au fost de acord cu cadou colectiv, dar au fost copii care nu au partecipat... unii din motive religioase, altii pentru ca 2€ li se pareau cam mult... si pentru asta amandoua educatoarele si cele 2 ingrijitoare au primit un cadout simpatic...

Cadourile sunt si trebuie sa ramana optionale.La noi s-a dat din partea clasei si de asemena cadouri individuale.Nimeni nu ne-a obligat,toti parintii au contribuit si nimeni nu a avut nimic impotriva.Mie personal imi face placere sa ii cumpar flori doamnei,ca stiu ca le adora cu adevarat.La o lectie deschisa,s-au luat flori din partea clasei si noroc ca am luat si eu un buchet,ca toti copiii aveau flori si ar fi suferit fiica-mea ca toti ceilalti dau flori si ea nu.Cred ca este o decizie personala,nimeni nu poate decide pentru altcineva.

La scoala la fie-mea, de ziua invatatoarei s-a facut tablou cu un colaj din cartonase de acceasi marime si culoare pe care toti copii au scris ''La multi Ani'' in limba lor ( sunt copii de vreo 6 natii in clasa). Rama pt tablou a fost cumparata din banii de la ''fondul clasei'' (se strang cate 15€/copil pe an). De Craciun, fiecare copil a dus cate un saculet cu biscuiti sau 2-3 prajiturele facute de casa. Nu stiu sa fi dat cineva cadouri singur... La gradinta, la fel, cadourile se cumpara din ''fondul parintilor'' (fiecare familie da 10€ de copil pe an). Pentru banii astia de la ''fond'' primim de doua ori pe an lista cum au fost cheltuiti banii. Si nimeni nu se sustrage de la plata fondului pentru ca cei din comitetul de parinti ii hartuiesc pe toti parintii pana platesc (in cazuri cand cineva nu poate plati, se fac si exceptii) . Cine vrea da si cadou separat dar nu am observat sa faca cineva diferenta). Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)

la gradi la cel mic anul trecut am strans cate 5 euro de copil.avem 2 invatatoare,iar din banii stransi nu au vrut nimik pentru ele.ne-au propus sa luam o combina muzicala pentru grupa copiilor.cadouri de craciun am facut decat noi,cate o cutie de bomboane de cioco si o felicitare. la cea mare(clasa a III-a)nu am strans niciodata bani,iar de craciun am dat la fel ca la cel mic. aici nu prea primesc daruri la scoala.poate numai mici atentii(o bomboana,o felicitare). MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005) [url="http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/"]POZE[/url] [url="http://s965.photobucket.com/albums/ae134/chiccutza/"]ALTE POZE[/url]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...