Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Peste 3 saptamani plecam in concediu la mare la vecini si din cate am inteles bebeii mici trebuie sa poarte slip sau scutec in apa. Am fost la Decathlon si am gasit slip dublu dar la un pret[:0][:0] am gasit si scutece piscina ( nu mai tin minte marca) dar eu ma asteptam sa fie dintr-un material special ori ce am vazut erau ca si pampersul normal...adica daca intra copilul in apa nu se umfa cu apa si pisu/kaki implicit iese prin parti?! Din experienta voastra ce scutece/slipuri imi puteti recomanda sau voi cum ati procedat? Multumesc anticipat,
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Scutecele de apa lasa pishu sa iasa. Doar kk ramane. Pentru cei care vor sa faca economie, am vazut scutece de genul acesta (evident daca sunt curate) puse la uscat si refolosite. Daca zici de bulgari, pe plaja am mai vazut bb-i fara slip. La piscina nu e voie. Anya

La DM gasesti. Si cei de la Decathlon sunt buni, sunt Huggies, dar sunt mai scumpi. Repet ce s-a mai scris: nu se umfla, pipi iese, ca si apa, caca nu (prea). Cu uscatul eu am incercat, dar nu mi-a iesit, adica nu s-au uscat trei zile[:D] In schimb pe mine m-ar interesa cealalta varianta. Cum era slipul acela dublu si cat costa? Si noi plecam la mare si ma gandesc daca nu ies mai ieftin cu ceva refolosibil. Cu conditia sa nu iasa caca...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...