Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Despre International School of Bucharest

Recommended Posts

Dragi parinti, Are cineva copiii la aceasta scoala? Am auzit lucruri bune despre ea (inclusiv ca este acreditata) si ma gandeam sa imi inscriu copilul la gradinita si apoi sa continue la scoala. M-ar interesa opiniile avizate ale parintilor care au avut/au copiii la aceasta scoala sau la o scoala asemanatoare s-au care s-au gandit la un moment dat sa isi inscrie copilul/copiii la aceasta scoala. Problemele pe care mi le pun eu sunt urmatoarele: - cat de mult l-ar ajuta pe un copil roman sa studieze intr-un sistem de invatamant diferit de sistemul tarii in care traieste? - avand in vedere ca toate materiile sunt studiate in engleza, nu i-ar fi greu copilului sa dea admiterea la facultate (in cazul in care nu vrea/nu poate sa studieze in strainatate). Ma gandeam in special la facultati precum medicina, unde exista foarte multa terminologie de specilitate. Daca copilul este obsinuit cu cea in engleza nu ii va fi greu sa se obisnuiasca cu cea in romana? Mihaela
Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Da, a fost destul de simplu. Am trimis un mail la departamentul de Admitere (adresa este pe site) si am primit imediat raspuns. Eu am vizitat gradinita si am vorbit putin si despre programa scolara. Din ce am inteles, eu programa lor este mai putin incarcata ca cea romana, cu mai putina teorie. Daca pleci din start de la ideea ca va urma o facultate in afara este o alegere buna. Eu nu stiu ce isi va dori copilul meu la 18 ani si ma gandesc sa nu ii cauzez mai degraba in handicap (astept si pareri contrare). Gradinita mi se pare o optiune buna: au cate doua sali mari pentru fiecare grupa (una pentru activitati "curate" si alta pentru activitati "murdare". Cand am fost eu copii pictau zapada.), plus loc de dormit si spatiu mare de joaca in curte, educatoarele sunt din Anglia, comunicarea se face numai in engleza. Noi asteptam sa scapam de pampers mai intai. Tu la ce scoala ai copilul?
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...