Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gradinita 122 Baneasa

Recommended Posts

As dori sa-mi dau copilasul din toamna la aceasta gradinita. Nu stam si nici nu lucram in zona deci nu vom avea punctaj mare "pt admitere". Stiti cumva cum sta cu numarul de locuri pt piticii incepatori? De ajuns pt toate cererile? Multumesc mult. Shery [gravi] 14 [baietel] & [am] cu inimioara [zana] Alesia (30.10.2007)
Distribuie pe alte site-uri

• 5 weeks later...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna, Eu tocmai mi-am inscris fetele in ianuarie 2010 la gradinita 122. Directoarea este suuuuuuuuuper. Cel putin cu mine asa a fost. Fetita mea cea mare e inscrisa la grupa pregatitoare la d-na Buterez si la inca o domnisoara tanara, imi scapa numele acum......parca Luiza??????????/ Eu sunt multumita de ele. Daca fetita ta va fi inscrisa in toamna, s-ar putea sa fie la cele doua doamne la care este acum fetita mea. Mult succes. Apropo, sa stii ca mie mi-a recomandat o d-na inspector aceasta gradinita. A fost intr-o inspectie acolo si a fost multumita. Crede-ma ca si eu sunt. Iti urez mult succes. Oooooooo, uitasem: mai am o fata in grupa mica la aceeasi gradinita. La grupa mica, nu mai stiu daca si la celelalte, au si educatoare si ingrijitoare. Asa ca, daca nu se descurca prea bine fetita la inceput, cu mancatul sau dezbracatul, are cine s-o ajute. Iti urez mult succes. Delia(o mamica multumita). P.S. Daca stii ceva despre Sc. nr. 7 Baneasa, este vis-a-vis de gr. nr.122, te rog sa-mi spui si mie. Merci.

Buna, Eu tocmai mi-am inscris fetele in ianuarie 2010 la gradinita 122. Directoarea este suuuuuuuuuper. Cel putin cu mine asa a fost. Fetita mea cea mare e inscrisa la grupa pregatitoare la d-na Buterez si la inca o domnisoara tanara, imi scapa numele acum......parca Luiza??????????/ Eu sunt multumita de ele. Daca fetita ta va fi inscrisa in toamna, s-ar putea sa fie la cele doua doamne la care este acum fetita mea. Mult succes. Apropo, sa stii ca mie mi-a recomandat o d-na inspector aceasta gradinita. A fost intr-o inspectie acolo si a fost multumita. Crede-ma ca si eu sunt. Iti urez mult succes. Oooooooo, uitasem: mai am o fata in grupa mica la aceeasi gradinita. La grupa mica, nu mai stiu daca si la celelalte, au si educatoare si ingrijitoare. Asa ca, daca nu se descurca prea bine fetita la inceput, cu mancatul sau dezbracatul, are cine s-o ajute. Iti urez mult succes. Delia(o mamica multumita). P.S. Daca stii ceva despre Sc. nr. 7 Baneasa, este vis-a-vis de gr. nr.122, te rog sa-mi spui si mie. Merci. P>S. Mesajul a fost trimis altei mamici.....am crezut ca ti-l pot trimite si tie. Te rog sa iei din el doar ce-ti foloseste. eu n-am mai avut timp sa-l adaptez....pt. tine. sper ca ti-a fost de ajutor. o zi buna

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...