lorellay Publicat Iunie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 6, 2011 Help...cica e o norma BNR prin care bancile nu mai incaseaza bani de la persoane in conturi SC. Asa spune banca mea[bang] OTP. Eu nu gasesc norma asta. Help! CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009 [tren] Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Publicat Iunie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 6, 2011 am intrebat la Raiffeisen. PF pot depune in conturile PJ, cu conditia sa specifice ce reprezinta acea suma si sa aiba documente justificative care stau la baza acestei tranzactii. probabil e o metoda de prevenire a spalarii banilor. Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorellay Publicat Iunie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 6, 2011 saru-mana....deci e o norma ceva!unde sa caut? CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009 [tren] Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.