Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fulgusori de nov-dec 2009 (13)

Recommended Posts

[*] [*] [*] FULGUSORI DE NOIEMBRIE - DECEMBRIE 2009 [*] [*] [*]id="size3">

Dupa 188id="orange"> de capitole, a nins la Odiseea noastra, cu 47id="red"> [fetita] si 60id="navy"> [baietel], iar fulgusorii au zburat impreuna cu cele 103

id="orange"> de mamici la Clubul Scutecelor,

unde au inceput Odiseea lor.

*1*id="orange">2*id="orange">3*id="orange">4*id="orange">5*id="orange">6*id="orange">7*id="orange">8*id="orange">9*id="orange">10*id="orange">11*id="orange">"]10*id="orange">[/url]12*id="orange">

id="size1">

id="Comic Sans MS">id="blue">

id="size2">

SEPTEMBRIE 2009id="navy">id="size2">

_______________________________________________________________________________________________________________________________id="pink">

01.09 - Gabrielaid="red"> [bibe] de Gia12id="purple"> (DN 12.01.1975)

_______________________________________________________________________________________________________________________________id="pink">

17.09 - Maryam - (17.09.2009 - 12.11.2009) id="black">- de Douradoudouid="purple"> (DN 23.09.1985)

27.09 - Filip Danut Constantinid="blue"> [bibe] - naturala la 34s4z/2.200 gr/Apgar __ - de RamonaDid="purple">

id="size1">

OCTOMBRIE 2009id="navy">id="size2">

02.10 - David Andreiid="blue"> [bibe] - naturala la 34s6z/2.000 gr/49 cm/Apgar 9 - de Miany75id="purple"> (DN 29.06.1975) Clinica de Gineco nr. 1 Cluj-Napocaid="green">

06.10 - Maya Andreeaid="red"> [bibe] - cezariana la 34s2z/2.230 gr/45 cm/Apgar 8 - de Simina_kinid="purple"> (DN 23.08.1982) H. Cantacuzino, DR. Dan Secaraid="green">

07.10 - Alexa Annabelle Deniseid="red"> [bibe] - naturala fara epidurala la 34s4z/2.655 gr/47 cm/Apgar __ - de Lumi_Richardid="purple"> (DN 08.12.1976) M. Cuza Voda Iasi, DR. Catalin Mihaila id="green">

13.10 - Maria Sophia Ecaterinaid="red"> [bibe] - cezariana la 36s2z/2.750 gr/__ cm/Apgar 8 - de Suzycaid="purple"> (DN 02.06.1978)

20.10 - Eric Danielid="blue"> [bibe] - cezariana la 37s2z/3.220 gr/50 cm/Apgar 10 - de Betty78id="purple"> (DN 19.04.1978) H. Euroclinic, DR. Nuraltay Emelid="green"> + Mario-Alexandruid="blue"> (16.08.2007)

21.10 - Gabrielaid="red"> [bibe] - cezariana la 38s2z/3.700 gr/51 cm/Apgar __ - de Marijanid="purple"> (DN 25.02.1977) CF2, DR. Tanase Eugenid="green">

21.10 - Mattia Gabrielid="blue"> [bibe] - naturala fara epidurala la 38s5z/3.560 g/50 cm/Apgar 9/10 - de Danangieid="purple"> (DN 08.02.1977) + Allesio Micheleid="blue"> (07.06.2008)

21.10 - Andrei Nicolasid="blue"> [bibe] - cezariana la 36s2z/3.000 gr/47 cm/Apgar 8 - de Cory_Bid="purple"> (DN 10.09.1980)

21.10 - Mateo Geraldid="blue"> [bibe] - cezariana la 38s/3.850 gr/__ cm/Apgar 10 - de Ronyid="purple"> (DN 27.08.1976) Mat. Filantropia, DR. Hamid Ayatolahiid="green"> + Anaisid="red"> (21.12.2004)

___

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Mamici in actiune[pk][pk][pk]

[ispita]Laurairina (1.60 m) 61id="purple"> kg--- 61id="green"> kg [aerob] ........... 51id="red"> kg

[ispita]LumiRichard (1.57 m) 53.9id="purple">kg--- 53.4id="green"> kg [flo] ..........48id="red"> kg

[ispita]RamonaCopot (1.64 m) 85.4id="purple"> kg--- 85.2id="green"> kg [flo]...........70id="red"> kg

[ispita]Ali762000 (1.68 m) 61id="purple"> kg---.......53id="red"> kg

[ispita]DianaR (1.67 m) 70.2id="purple"> kg--- 69id="green"> kg [flo]......54id="red"> kg

[ispita]Camy (.. m) 79.5 kgid="purple">--- 80.8id="green"> kg [porc]....55id="red"> kg

[ispita]Smaranditza (1.60 m) 71.4id="purple"> kg--- 70.3id="green"> kg [flo]..... 55id="red"> kg

[ispita]Romanitza30 (1.76 m) 79id="purple"> kg---...... 62id="red"> kg

[ispita]Simina_kin (1.75 m) 65.8id="purple"> kg--- 65.8id="green"> kg [aerob]...... 60id="red"> kg

[ispita]Laviniablaga (1.54 m) 55id="purple"> kg--- 53.9id="green"> kg [flo].... 50id="red"> kg

[ispita]Gabitza35 (1.68 m) 62id="purple"> kg--- 62id="green"> kg [aerob]....... 53id="red"> kg

[ispita]Lili_a (1.60m ) 56.2id="purple"> kg--- 55.5id="green"> kg [flo]...... 50id="red"> kg

[ispita]Cristina_boc (1.58 m) 74id="purple"> kg---...... 60id="red"> kg

[ispita]Coquelicot (1.76 m) 79.9id="purple"> kg--- 78.9id="green"> kg [flo]......67id="red"> kg

[ispita]Alinus25 (1.62 m) 66id="purple"> kg---..... 58id="red"> kg

[ispita]Betty78 (1.60 m) 52.2id="purple"> kg---....... 45id="red"> kg

[ispita]Rgagapie (1.60 m) 80id="purple"> kg---....... 61id="red"> kg

[flo][aerob][porc][flo][aerob][porc][flo][aerob][porc][flo][aerob][porc]

[*][*][*] Mamici de fulgusori id="blue">[*][*][*]id="Comic Sans MS">

multumesc tutror fetelor pt sfaturi

nu am renuntat la alaptatul la san sau la muls si alaptat si nici nu voi renunta

betty foarte interesante articolele

dragelor de unde pot cumpara saculet cu samburi de cirese?[flo]

raportez sambata si duminica zile mai linistite

azi ne-am cam agitat dupa 6.30, abia acum ne-am calmat...sa vedem pt. cat timp[:)]

cea mai fericita [mamica] de [copil] MATEI

poze

[hopsieu] Buna seara fetelor,

Sunt destul de suparata azi[q], de fapt de la 5, nu stiu daca v-am spus ca stau pe chirie si impartim apertamentul de 2 camere cu cumnata mea (are 21 de ani), care este inca studenta. De cand am nascut suntem cam [blabla] pe motivul fetitei. O inteleg ca vrea sa o rasfete, e [9cer] si ar tine-o toata ziua in brate. Eu nu vreau sa o invat in brate, deoarece am unele probleme de coloana si nu as vrea sa se inrautateasca, iar ai mei sunt destul de protectivi cu mine. Asa ca in weekend au fost la socri si printre altele au inceput sa [barfa] pe cumata mea, ca toata ziua o tine in brate [blabla] si asa mai departe, pe de alta parte si eu mai comentez legat de asta si alte chestii (poate nu stiti cum e sa nu prea ai intimitate, la fie ce sunte, planset intra la noi in camera „sa vada ce face mica” si ...), iar acum cica vor sa ii gaseasca chirie (mai mult a meu, ca cica nu am loc de sora sa). Pe de o parte poate ca este mai bine, dar in ea pot sa am incredere sa o las cu [bb] si stiu ca are grija de ea ca de ochii din cap. In plus ea nu prea e genu care sa stea singura si cam are obiceiu sa nu manance (uneori zile intregi) daca nu o [batcap] careva, deci am motive destul de serioase sa ma opun. In plus daca ar pati ceva eu as fi vinovata ca din cauza mea s-a mutat.

Poate ca nu prea am coerenta, dar sunt foarte multe probleme pe capu meu. Toate decizile legate de botez/nunta tre sa le iau eu, ai mei au ceva probleme cu casa (un vecin i-a dat in judecata) si in plus nici nu stau prea bine cu sanatatea, mai am o sora care .... Chiar ca numai asta imi mai lipsea ...

Nu stiu ce sa mai spun, sau cum sa ii conving ca decizia cea mai buna este sa ramana in continuare cu noi pana termina faculta (anul asta are licenta – in vara).

Imi cer scuze [iartama] [iartama] [iartama] ca am cam monopolizat diacutia cu problemele astea.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.

Poze noi

Ramona [mamica] de [copil]Maya Paula (17.11.2009)id="Lucida Console">id="size2"> id="red"> [olala] [olala] [olala]

Laurairina,Lylyid="red"> le doresc micutilor `vaccinare usoara` si pupam falcute de Amalia si Alex!

Many-banyid="red">,ma bucur sa te mai vad,si ma bucur ca a crescut frumos Vladut.

Ramonikaid="red">,felicitari pt micuta crestina,ati fost frumoase amandoua!

Ionelamariaid="red">[pup],va doresc multa liniste. Si daca vrei sa te plangi de `lipsa si dor de sot`, eu sunt aici...la fel si Andre, RamonaCid="red">...noi te intelegem!

Lumiid="red"> SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Deniseid="red"> 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Deniseid="red">

A venit dr de fam, a consultat-o pe Annabelle, nu avem dintisori, e burtica de vina...Sambata probabil vom merge la consultatie si ecografie abdominala.

Am fost si eu la un control ginecologic,facut consultatie pe `masuta minune`(o urasc!!!),lama,Pap....nu se prezinta prea bine `interioarele mele` , dar intr-o saptamana voi afla in ce ape ma scald. Mi-a spus sa nu mai iau Cerazette,nu sunt eficiente pt femeile care nu alapteaza si duc la tumori mamare... Deci,dupa ce `vindec` ce e de vindecat, tot la sterilet trebuie sa ajung.

Lumiid="red"> SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Deniseid="red"> 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Deniseid="red">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...