iul_aug2010 Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2010 A FOST ODATA CA NICIODATA, ASA INCEPE ORICE POVESTE SI ASA VA INCEPE SI POVESTEA NOASTRA...A DELFINASILOR DE IULIE-AUGUST 2010 id="Trebuchet MS">id="red">id="size4"> Dragi viitoare mamici fie ca protectia Domnului sa fie peste noi,peste pruncusorii din burticile noastre si peste familiile nostre,sa-i binecuvanteze cu sanatate si dezvoltare deplina si sa-i putem duce pana la termenid="Georgia">id="size3"> ********************************************************************id="green">id="size1"> [ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]id="Book Antiqua">id="size4">id="Georgia"> [ruga]Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu parasi robii Tai si ocroteste prin Harul Tau pruncii nostri si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.Doamne fii cu noi si da-ne izbanda dupa Sfanta Voia Ta. Amin.id="Script MT Bold">id="size4">id="teal"> ********************************************************************id="green">id="size1"> Asa a inceput frumoasa noastra odisee:id="navy"> 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17 ********************************************************************id="green">id="size1"> [batetoba]Apel pt toate gravidutzele[batetoba]id="size4"> Aruncati un ochi pe lista de mai jos, vedeti ce date lipsesc in dreptul vostru si postati-le pe forum in vederea actualizarii listei: - data nasterii (sa facem si noi o urare cu ocazia evenimentului) - ultima menstruatie - data probabila a nasterii - culoarea caruciorului (daca il stiti) - daca mai aveti copii - numele si data nasterii - doctorul si spitalul la care veti naste (este util de stiut pt fetele care merg la acelasi medic: pot schimba impresii)id="Times New Roman">id="orange">id="size2"> ********************************************************************id="green">id="size1"> Si o noua poveste incepe astfelid="Script MT Bold">id="size4">id="purple"> Suntem un [grup] de id="Impact">68id="red">id="size5">id="Script MT Bold">[gravi]id="size4"> Burtici ce vor deveni mamici in IUNIE 2010id="Stencil">id="size4">- un [grup] de 1id="orange">id="Script MT Bold">id="size5"> [gravi], din care 1id="red">id="size5"> cu , ?id="red">id="size5"> cu [fetita] si 1id="red">id="size5">cu id="Script MT Bold"> [gravi] Sheritraid="red">:UM:16.10.2009id="size1">id="green">;DPN:29.06.2010id="blue">, cu si ,prin FIV + Alesia (30.07.2007)id="brown">,cezariana, dr.Marinescu Bogdan, Sp.Giulesti.id="left"> Burtici ce vor deveni mamici in IULIE 2010id="Stencil">id="size4">- un [grup] de 36id="orange">id="Script MT Bold">id="size5"> [gravi], din care 5id="red">id="size5"> cu , 2id="red">id="size5"> cu [fetita] si ? id="red">id="size5">cu id="Script MT Bold"> [gravi] tantiid="red">:UM:25.09.2009id="size1">id="green">;DPN:03.07.2010id="blue"> + Andrei (11.02.2006)id="brown"> [gravi] eladea2005id="red">:UM:26.09.2009id="size1">id="green">;DPN:03.07.2010id="blue">, cu + Eric (09.12.2007)id="brown"> [gravi] giorgia23id="red">:UM:26.09.2009id="size1">id="green">;DPN:03.07.2010id="blue"> [gravi] fllupsiid="red">: UM:30.09.2009id="size1">id="green">;DPN:07.07.2010id="blue"> + Stefan (11.09.2008)id="brown">, dr. Tutunaru Daniel, Spital Elias [gravi] beluistefid="red">: UM:01.10.2009id="size1">id="green">;DPN:08.07.2010id="blue">, cu + Luisa (23.07.2005) si Beatrice (02.06 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lia73 Postat Ianuarie 26, 2010 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2010 [pup][flo][flo][flo] sa auzim numai de bine in acest capitol [gravi]+13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! id="purple">[copil] pozulici paunita[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beluistef Postat Ianuarie 26, 2010 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2010 Sa curga vestile bune si carucioareleeeeeeee [flo] Alina nici al meu sotz nu este cu conceptia sa mananc cat pentru doi...bine acum s-a invatat are experienta in spate de la 2 sarcini , asa ca eu mananc atat cat pot si cand imi este foame...sunt curioasa daca am mai pus ceva la Kg mele de furnica *******************************************************************id="green"> Elena, [gravi] 16+ si mami de Luisa id="red">( 23.07.2005)id="red">[zana]& Beatriceid="red"> ( 02.06.2003)id="red"> [zana] id="Script MT Bold">id="size3"> Bebe strumpf [copil]id="purple"> id="Script MT Bold">(Josuaid="green"> / Elisaid="red">id="size2">)id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lia73 Publicat Ianuarie 26, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 26, 2010 Citat:citat din mesajul lui beluistefSa curga vestile bune si carucioareleeeeeeee [flo]*******************************************************************id="green">Elena, [gravi] 16+ si mami de Luisa id="red">( 23.07.2005)id="red">[zana]& Beatriceid="red"> ( 02.06.2003)id="red"> [zana] id="Script MT Bold">id="size3">Bebe strumpf [copil]id="purple"> id="Script MT Bold">(Josuaid="green"> / Elisaid="red">id="size2">)id="size3">align="right" id="quote2">da da da si yo vreau unu roz [gravi]+13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! id="purple">[copil] pozulicipaunita[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enik83 Publicat Ianuarie 26, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 26, 2010 buna fetelor... am si eu o curiozitate.. voi mai puteti dormi pe burta? [gravi]10+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beluistef Publicat Ianuarie 26, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 26, 2010 Si eu unul verdeeeeeeeeeid="green">...poate se vede maine....daca mai vrea sa ne arate "bijuteria" dintre picioare. Enik eu pe burta 100% nu mai pot dormi, deja ma deranjeaza...se simte acolo ceva si nu mai pot, dar pe semi-burta tot mai dorm....inca nu am ajuns sa dorm numai pe parti 100% *******************************************************************id="green"> Elena, [gravi] 16+ si mami de Luisa id="red">( 23.07.2005)id="red">[zana]& Beatriceid="red"> ( 02.06.2003)id="red"> [zana] id="Script MT Bold">id="size3"> Bebe strumpf [copil]id="purple"> id="Script MT Bold">(Josuaid="green"> / Elisaid="red">id="size2">)id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enik83 Publicat Ianuarie 26, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 26, 2010 oo ce ma bucur sa aud asta... si eu dorm pe semiburta cum zici tu si mi groaza cand nu o sa mai pot pt ca numai asa dorm.. ma bucur tare ca tu esti in 16 sapt si inca mai poti dormi asa...mi-ai inseninat ziua.. [gravi]10+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cris2010 Publicat Ianuarie 26, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 26, 2010 Buna fetelor! Ce harnice ati fost la scris[flo] Desi mie mi-au iesit analizele foarte bine, mi-a dat elvit sa iau 1 pastila pe zi. Eu iau doar 1 la doua zile pt ca mananc bine si sanatos, si ma simt foarte bine. Cat despre carucioare, cineva zicea ca barbatii prefera fetitele. Cred ca al meu sot e exceptia care intareste regula. Vreau un baietel. Si cu cat se apropie termenul sa stim si noi ce se ascunde in burtica, se perpeleste si mai tare. Eu vreau fetita, dar am o presimtire ca va fi baietel, nu stiu de ce. [pup]si o zi buna in continuare! Cris [gravi] 15+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bumblebee Publicat Ianuarie 26, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 26, 2010 Enik, eu inca ma mai trezesc pe burta, pe mine nu burta ma deranjeaza, sanii astia dooor si nu ma lasa sa stau eu confortabil. Incerc sa dorm pe partea stanga, dar tot pe burta ma pun la un moment dat. Probabil cand burtica o sa-mi dea semne ca "deranjez" o sa incerc somnul pe semiburta. Alina [gravi]13+ gargarita Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btz_ovi Publicat Ianuarie 26, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 26, 2010 Citat:citat din mesajul lui enik83buna fetelor... am si eu o curiozitate.. voi mai puteti dormi pe burta?[gravi]10+align="right" id="quote2">Nu e asa indicat sa dormi pe burta daca cand esti insarcinata,dar avand in vedere ca inca e bebe mic...mai poti dormi ...important e pe la 7-8 luni sa nu mai faci asta.Eu deja m-am dezobisnuit sa dorm pe burta,desi era pozitia mea prefarata.M-am trezit intr-o dimineata cu dureri si mi-am dat seama k nu ii placea lui bebitz asa [gravi]15+Viitoare mamica fericita Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts