Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pastile pentru slabit

Recommended Posts

Desi cred ca la sursa kilogramelor mele in plus, care sunt din ce in ce mai multe, este o dereglare hormonala, pana voi ajunge la medic as dori sa incerc sa dau cateva kilograme jos cu ajutorul pastilelor de slabit, deoarece dietele nu au mai putut sa ma ajute in nici un fel. Aveti idee din tot ceea ce exista pe piata, care ar putea avea un efect cat de cat? A incercat cineva OBESIMED? mamica unei printese
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Atentie mare la pastilele de slabit: majoritatea afecteaza ficatul. Mai bine vezi ce e cu dereglarea hormonala si obisnuieste-ti corpul cu un regim alimentar sanatos (plus multa miscare). A, inca o chestie: eu iau de vreo 3 saptamani ColonHelp (recomandat de medic pentru colonul meu iritabil) si am dat jos 3 Kg. Poate te ajuta. Tisina

Marea majoritate a pastilelor dau reactii adverse, eu personal cand am incercat mi-au creat purgatie [bang] ...diaree de-a dreptu! nu exista licoarea magica care sa te faca peste noapte fotomodel eventual blonda [:D] ...de-ar fi asa simplu! La mine nu functionat nici dietele, dupa 2-3 zile dadeam iama in frigider si ma indopam! Trebuie sa incerci sa-ti creezi un mod de viata sanatos! Informeaza-ta despre alimente! Vezi ce este sanatos si ce nu; incearca sa le prepare astfel incat sa-ti placa! Inceara sa mananci 3 mese pe zi --- nu te infometa, nu te indopa (lasa si pentru maine)! Un alt aspect ar fi calitatea -- mai bine putin si bun decat mult si prost! Problema este foarte delicata deoarece iti trebuie sprijin si in familie ! De exemplu iti va fi greu sa mananci salata de morcovi cu pui fiert cand cel de langa tine mananca friptura cu cartofi prajiti si sos de maioneza [:D] si eu credeam ca am probleme de sanatate si cred ca majoritatea cred asta "eu am dereglare hormonala d'aia ma ingras" [:D] ...dar oare ce am mancat eu azi si de cand nu am mai alergat ...macare 10 minute/ zi?!!! este imposibil sa nu slabesti macar cateva kg cu un regim de viata sanatos! Eu am slabit aproape 10 kg aproximativ intr-un an! De inca un an ma mentin la greutate! Sunt extraordinar de mandra de mine! Parca sunt din nou frumoasa! Ma pot imbraca cu rochite mulate si pantofiori cu toc, pot purta tricouri fara sa se reverse burtica; parca am mai multa incredere in mine! Si sotul e mandru cu mine, cu toate ca nu mi-a zis niciodata nimic il vad eu [:D] bafta tuturor si credeti-ma ca suntem ceea ce mancam! [pup]

Citat:
citat din mesajul lui rall
Citat:
citat din mesajul lui Alinutza1979
este imposibil sa nu slabesti macar cateva kg cu un regim de viata sanatos!
Sa vorbim doar in nume propriu... [:)]
Cu un mod de viata sanatos, o alimentatie corecta si putina miscare (si mersul pe jos se considera miscare) eu cred ca orice organism sanatos trebuie sa ajunga in intervalul normal de greutate, in functie de sex, varsta, inaltime. treaba cu slabitul este foarte grea deoarece surplusul s-a acumulat in timp si tot in timp il poti da jos cu multa rabdare si perseverenta! La persoane cu kg multe cateva kg sunt insignifiante si e rezolva de cele mai multe ori chirurgical! Eu mi-am tinut un carnetel cu tot ceea ce mancam si beam calculand calorii, vitamine,carbohidrati per zi! Dupa o luna cand m-am suit pe cantar si am vazut -300 g am zis ca inebunesc; am continuat si incet incet am slabit! Sunt persoana cea mai pofticioasa din lume la dulciuri, cred ca as fi fost in stare sa mananc un tort / zi; acum mananc din tort o feliuta subtirica si gata! E si maine o zi! eu zic ca se poate daca ai ambitie si vointa, in fond tot ce mancam [consti]

In Belgia cu sigurantza nu vei gasi la farmacie ...pastile de slabit,iar in Romania,chiar as vrea sa se puna legea in aplicatzie si sa nu se mai elibereze medicamente periculoase fara retzeta! mergi la doctor daca banuiesti ca e ceva hormonal si lasa pastilele de slabit! Alinutza,Rall tzi-a spus corect!Vorbeste pentru tine![asia] Dana [url="http://www.dropshots.com/andacos#"]handarbeit[/url]

Citat:
citat din mesajul lui andacos
In Belgia cu sigurantza nu vei gasi la farmacie ...pastile de slabit,iar in Romania,chiar as vrea sa se puna legea in aplicatzie si sa nu se mai elibereze medicamente periculoase fara retzeta! mergi la doctor daca banuiesti ca e ceva hormonal si lasa pastilele de slabit! Alinutza,Rall tzi-a spus corect!Vorbeste pentru tine![asia] Dana [url="http://www.dropshots.com/andacos#"]handarbeit[/url]
Daca intreaba de niste pastile anume, bag seama ca le-a gasit, chiar acolo la ea in belgia. Si ce treaba ai tu cu legile in aplicare in romania de zici cu atata obida nu inteleg [:-/] [:D] Apoi nu stiu ce nu credeti ce spune Alinutza, ca asta e, daca mananci sanatos (adica de calitate si corect, nu mult [:D]) si mai faci si miscare, slabesti. Garantat! Da la miscare pentru slabit n-as incadra si mersul pe jos. Ala e asa ca sa iti dezmortesti picioarele. Dar nu mai mult. Aaaa, ca nu poti sa te abtii mai mult de 5 zile la rand sa dai iama in frigider si sa devalizezi dulciurile copiilor, asa ca mine, ca te duci la sala cu intermitente, de fiecare data cu un motiv foarte bine intemeieat dar oricum, tot asa ca mine, si ca de ani de zile te "chinui" sa slabesti si de fapt nu faci decat sa te mentii, asta e alta treaba. Problema mea, uite vorbesc in numele meu desi sunt convinsa ca e o problema a multora, e ca nu mai stim ce e sanatos cand vine vorba de mancare. Sau stim, dar numai in teorie. Cu pasi marunti sper sa schimb cate ceva dar e foarte greu. In concluzie: daca ar exista pastile care sa te slabeasca fara nici un efort si care sa aibe efecte de durata nu ar mai exista grasi! PUNCT! [url="http://www.obiectiverealiste.blogspot.com"]Obiective Realiste[/url] [url="http://androixbijoux.blogspot.com/"]Androix Bijoux[/url] Niste copii si toti copiii! [;)]

Stiu ca nu exista pastile care sa faca minuni, doar ca doream ceva sfaturi pentru ceva pastile care sa inhibe pofta de mancare si dulciuri in timpul dietei pe care am de gand sa o tin pana cand am sa reusesc sa ajung la medicul ginecolog si a face testele necesare sa descoper care este problema! Am fost cred gresit inteleasa si judecata oarecum ca as dori o solutie foarte la indemana pentru problema mea, dar nu este asa. Daca acum 10ani am reusit intr-o saptamana sa slabesc 10kilograme prin dieta, acum nu a mai fost posibil nici intr-un an. Multumesc tuturor pentru sfaturile bine intentionate! mamica unei printese

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...