Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gravidute si mamici de Constanta (69)

Recommended Posts

arhivaid="blue">:

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, 11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34, 35,3637,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50, 51, 52, 53, 54, 55,56, 57, 58, 59, 60,61, 62, 63, 64,65, 66, 67 68 LISTUTELE NOASTRE:id="blue">[gravi]Gravidutze, viitoare mamici id="navy">:id="size3">[gravi]Floricel82 [bb] DPN 6-7.03.2010[gravi]Delia13 [baietel] David-Andrei DPN: 16.03.2010[gravi]Ela31 [baietel]Andrei-Gabriel DPN 21.04.2010[gravi]Aniska80 [fetita] DPN 18.05.2010[gravi]Ioana_ fota [gravi] Elybub[gravi]Icmanu[gravi] Anuzzaice [fetita] Alessya Cristina [mamica]Mamici (foste, prezente si potentiale gravidutze) id="navy">:id="size3">Adryana_4uid="purple">- Biancaid="red">Abibrinzaid="purple">- Victor-Catalin id="blue">si Mihaiid="blue">A_dejuid="purple">- Ericid="blue">Andataid="purple"> - Octavianid="blue">, Alexandraid="red"> si Ioanaid="red">Andicuid="purple">- Filip Gabrielid="blue">AngeliquedeS id="purple">- Mihai Viktorid="blue"> aliasid="purple"> Pupiid="blue">Aniska80 id="purple">- Denisid="blue"> si [gravi]Baviid="purple">-[baietel]Bisousid="purple"> -Cristinaid="red"> si Victorid="blue">Calinclaudia - Clara Mariaid="red">Cami Antonia - [fetita]Carmenita [baietel]Chryssy -Elifid="red">Creem - Maria Sofiaid="red">Cris_2081 - Ioanid="blue">Crisis81- Teodoraid="red">Crixia - <

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 221
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

bun gasit la un nou capitol!

asa cum v-am rugat si in capitolul precedent, toate modificarile pe care le doriti in listutza sa mi le trimiteti pe PMk sa fiu sigura k nu omit vreuna.

Anutza: si eu am cerut de curand referinte despre medicii ginecologi buni ramasi in spital pentru fina mea si inca o prietena. Numele care mi-au fost date au fost Peteanu si Rusu ( solopenko) Elvira. persoana care mi-a facut recomandarile lucreaza cu ei in spital si am mare incredere in ea si in recomnadarile facute.

eu am nascut ambii copiii in judetean si nu am avut nici cea mai mica problema. Poate si pentru ca nu sunt o persoana foarte pretentioasa. Si acum daca as mai naste, tot in judetean as face-o pentru ca mi se pare o suma enorma( raportat la salariul meu de profesor)cea perceputa in clinicile private.

Madalina+Darius Cristianid="blue"> (14.12.2006)+

Briana Ameliaid="red"> (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

salutare!

madaluta [flo] pentru capitol nou...am ras cu lacrimi de patania cu cafeaua si de fatzucile celor doi poznasi...blogul tau si alte 2-3 bloguri de mamicix2/3 ma fac sa-mi mentin moralul pe linia de plutire[pk]ca de cand cu frigul asta ne tot "distram" prin casa si au grija cei doi cumintei[bang] ai mei sa insire, scoata, ascunda, strice toate bunurile noastre...

larisel, iti scrisesem un mesaj, dar din eroare l-am sters, vroiam sa completez cu nr de tel al dnei dr copaciu-550888, este dr. pediatru cu specializare alergologie...dupa mine(n-am studii de medicina) ce are natalia arata ca o dermatita atopica...daca vrei iti trimit pe pm ce produse am utilizat eu la fetita mea (a avut cateva episoade de dermatita atopica pana la varsta de 1 an, care slava domnului nu au nascut alergii grave)...oricum nu te ingrijora inutil.

apropo, din cate stiu eu (posibil sa ma insel, desi nu cred) toate cazurile din judetul constanta( institutii sanitare de stat sau privat) cu complicatii la nastere (mama sau copil)ajung la spitalul judetean constanta, iar daca si aici sunt depasiti de situatie se trimite cazul la bucuresti... deci nu va lasati seduse de confortul/luxul unitatii sanitare, interesati-va ce pot face in cazul in care copilul are probleme respiratorii de exemplu sau proaspata mamica are hemoragie puternica sau vreun stop sau intampina complicatii de alta natura, ce aparate de mentinere a vietii au in dotare si ce doctori auxiliari mai au ...

am dezvoltat in alt capitol cum am nascut la sp.jud cta in 2006 si mai apoi cezariana in 2007 la mangalia, ceea ce vreau sa subliniez e ca am urmarit sarcina 2 la dr. cristurean si s-a nimerit [bang]sa se opereze el inaintea mea cu 5 zile, astfel ca m-a preluat colegul lui zaher...concluzia: si doctorii sunt oameni, desi noua nu ne convine...ca atare, sarcina usoara si nastere si mai usoara...[pup]

din ambele unitati sanitare am plecat fara nimic in plus (virusi, bacterii, stafilococi sau alte asemenea), doar ca in 2007 era mai curat decat in 2006[:D], dar nu mi-a convenit ca nu aveau sistemul ca in cta, sa fie copilul in camera cu mine.

ufffff, m-am intins, dar ...LA MULTI ANI!!!celor ce si-au serbat ziua de nastere, andata, delia13, Serban(doc), Edith (Isis_23) si celor cu nume de sfinti [flo][pup]

toate cele bune[flo][pup]

mami de Bibi(07.07.07)& Nana(23.08.06)

Neata fetelor,

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Aseara a venit si sotul meu cu o listuta de ginecologi din spital dupa ce a cerut pareri de la colegele lui. S-au adunat pe lista urmatorii dr.: Moise, Tomescu Aneta, Tica, Dobre Mihaela, Peteanu si Solopenko Elvira. Am o preietena care a nascut ambii copii cu dna dr Solopenko, fosta Russu si mi-a spus numai lucruri bune despre ea. Si o colega a sotului la fel, am cautat si pe google si m-am hoarat sa merg la dansa. Am sunat si m-am programat la o consultatie pe 6 feb. Va spun parerea mea dupa ce am s-o cunosc personal. Oricum se pare ca pana la urma se gasesc si medici in spital cu care sa nasti in siguranta.

Madaluta, Dana, si eu am nascut-o pe Teea la judetean si va impartasesc intocmai parerea, mai cu seama ca am avut si ceva complicatii in timpul operatiei si am vazut pe pielea mea ce bine e sa nasti intr-un spital unde exista medici de toate specialitatile.

Sper sa fie bine la a doua nastere. O sa mai intru sa ne mai conversam, in masura in care ma lasa fii-mea. Acum am timp sa scriu ca se uita la mickey mouse [:I] ..

Va pup si pe voi si pe piticii vostri!

Ana

In asteptarea minunii!!

Buna dimineata!

Larisel ti-am admirat printesele,cat sunt de frumoase,cred ca e minunat sa ai gemeni ,cred ca este si greu .

Fetelor am si eu o intrebare la voi,ati dat Fe copiilor preventiv sau in urma analizelor,mi-a dat pediatra sa-i dau Fe Larisei insa o alta doctora mi-a zis ca de ce sa indop copilul,i-am facut cumva analize si are deficit de-i dau Fe? si sincer are dreptate insa nu stiu ce sa fac,Teodorei i-am dat si Ca si Fe tot asa preventiv .

Desi am zis ca mai dorm un pic pana se trezeste Teo ma duc mai bine sa-mi fac o cafea in liniste,va pup o zi buna!

Mamica a doua printese

Teodora Ioana(29.09.2007) si Larisa Gabriela(22.07.2009)

A fetelor care sunteti cu florile de camera,majoritatea florilor au iceput sa se ingalbeneasca,toata lumea imi admira florile cat sunt de mari si frumoase si acum nu-mi vine nici mie sa ma mai uit la ele,stiti vre-un remediu ,aveti idee de ce?

Mamica a doua printese

Teodora Ioana(29.09.2007) si Larisa Gabriela(22.07.2009)

Anutza26id="red">, dr, Dobre Mihaela nu mai este la judetean ci la Euromaterna. Eu cu ea am nascut baiatul si acum tot cu ea am sa nasc. Daca mai era la judetean acolo nasteam dar asa merg la clinica.

Si astazi ninge fetelor. Mai am ziua de azi si apoi de luni intru din nou in concediu medical 2 saptamani.

Maine 30 ianuarie id="red">vrem, nu vrem trebuie sa iesim cu baiatul ca sa ii luam ceva caci face 4 ani. Am baiat mare si sunt mandra.

[aerob]Stefan Nicolaeid="blue">( baiat de gradinita)[gravi]+28 Andreea Elenaid="red">

Jojo Miha,

Fe se da preventiv pt profilaxia anemiei la bebelusi intre 6 si 9 luni sau ceva de genul asta. Eu i-am dat de pe la 7 luni pana la 10. De data asta nu se pune problema analizelor si a existentei vreunui deficit. Din cate imi amintesc se da trei luni, zilnic. Pediatra ( Dr Dumbrava) mi-a explicat la momentul acela ca pe la 6 - 7 luni se cam termina rezervele pe care le are bebele din nastere si se da la toti bebelusii la fel ca vigantolul.

Sper ca te-am ajutat,

Ana

In asteptarea minunii!!

jojo: si eu i-am dat Fe lui darius in primul an tot la recomandarea medicului, tot fara analize. apoi i-am facut de cateva ori analize si hemoglobina e cam mica, are anemie feripriva deci se impune tratamentul in continuare.Din cate am inteles Fe se asimileaza doar cat e nevoie, restul eliminandu-se.

la calciu stau altfel problemele si nu prea se reocmada fara analize. Daca e in exces el se poate depune in locuri unde nu erate nevoie...

La flori din pacate nu ma pricep prea mult. Poate e caldura prea mare, sau poate ai deschis geamurile si au trecut brusc de la caldura la frig, sau poate au ceva paraziti pe frunze sau in pamant...Alte motive nu-mi vin in minte. Sau poate le-ai avut pe balcon si le-ai bagat in casa brusc...

Madalina+Darius Cristianid="blue"> (14.12.2006)+

Briana Ameliaid="red"> (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

salutare!

Jojo...si eu le-am dat fier la ai mei la sfatul pediatrei, insa nu mai stiu cat timp...am impresia ca o sticluta de fier haussman la fiecare...caat pentru flori- inseamna ca ceva nu le prieste, -poate nu au lumina, poate stau prea aproape de calorifer sau pe pervaz si e prea rece...as merge pe chestia cu lumina, cunosc pe cineva care e mare iubitoare de flori si stiu (m-am mirat chiar cand am aflat) ca iarna le tine un bec aprins 24/24 ore ...incearca si tu, poate le ajuta.

Ela ce baiat mare aiiii,...la multi ani! asta ca sa nu cumva sa uit maine...si felicitari pentru fetitza din burtica .

Anutza, tu ce ai in burtica si cati ani are Teea?

toate cele bune[flo][pup]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...