Raza de soare Publicat Iunie 10, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 10, 2011 Buna ziua, Va rog, ajutati-ma! Am nevoie de un program de editare foto, usor de utilizat (genul "mai vreau culoare in obraji si sa dispara luciul fetei...si alte persoane ) si...gratis. Ce imi recomandati? Eventual, as vrea si un pic de asistenta tehnica. Multumesc anticipat! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boticelina Publicat Iunie 10, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 10, 2011 Eu sunt foarte multumita de editorul foto picasa. E free si mi s-a parut usor de folosit, intuitiv, filtrele sunt limitate dar nici o libertate prea mare nu e buna ca indeamna la abuz Eu folosesc si programe profesionale dar acasa doar pe asta l-am considerat necesar. Monica si Nancyid="red">, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adra_bell Publicat Iunie 10, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 10, 2011 PhotoFiltre e si mai usor de utilizat decat Picassa. blog asteptandu-l pe Filip (august 2011)id="blue"> The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madyrizi Publicat Iunie 10, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 10, 2011 in functie de ce vreau sa fac folosesc: - magic photo editor - pt. adaugare de diferite efecte gen rama, pus poza intr-o alta imagine etc.) - nero photo snap viewer sau windows picture fax viewer sau microsoft picture manager - pt. editare foto gen modificare culori, nuante, dimensiuni etc. - paint - pt. modificarea fundalului din poza dar e o munca extrem de migaloasa depinde ce vrei sa faci... Mami [9cer]de Mihai siAlex[roker] AlexsiMihai AlexsiMihai NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Publicat Iulie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 1, 2011 Cu intarziere, multumesc! Da' cu Photo Filtre ala nu ma descurc... Repet, vreau sa aranjez niste poze de la nunta+botez, sa adaug efecte, sa sterg niste persoane, trucuri de-astea... Asadar, sfaturi? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Publicat Iulie 3, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 3, 2011 Nimic? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Publicat Iulie 3, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 3, 2011 Citat:citat din mesajul lui Raza de soareNimic?align="right" id="quote2">La ce spui tu ca vrei sa faci - gratuit nu cred sa fie ceva.Eu pur si simplu / Pagina legislativa Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabina Publicat Iulie 3, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 3, 2011 nu exista gratuit, pt asta trebuie adobe photoshop ____________ Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1"> Cum mi-am alaptat copiiiid="Book Antiqua">id="size2">id="maroon"> ______________ Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">id="right"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Publicat Iulie 3, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 3, 2011 Eu va sfatuiesc GIMP (functioneaza si pe Mac). E gratis. Mik. id="green"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Iulie 7, 2011 Raport Distribuie Postat Iulie 7, 2011 Photoshop (dar nu stiu daca il poti gasi si gratis) michelle Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.