Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Operatii pe cord la copii

Recommended Posts

Azi am primit acest mail, nu stiu exact unde sa-l postez, ca poate e cunoscut subiectul, dar m-am gandit ca totusi informatii in plus nun strica.. ---- Va rog sa difuzati mai departe acest e-mail, fiindca sigur exista in Romania copii bolnavi cardiac ai caror parinti nu au posibilitati economice sa le salveze vietile. Nu ezitati un moment si recomandati-le aceasta adresa de contact...puteti astfel sa ajutati la salvarea vietii unui copil nevinovat... Am controlat adresá si am primit un raspuns amabil si garantia autenticitatii acestui anunt. Cu stima Ioan (Goteborg-Suedia) IN ATENTIA PARINTILOR CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE In acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are o fundatie independenta ce strange fonduri internationale pentru a PLATI OPERATII DE CORD PENTRU COPII , IN ACEST MOMENT SUNT STRANSE FONDURI ENORME PENTRU CAZURILE DIN ROMANIA ...DACA STITI PARINTI DISPERATI, AI CAROR COPII NECESITA INTERVENTII CHIRURGICALE PE CORD, TRIMITETI-LE ACEST EMAIL . EL POATE SALVA VIATA UNUI COPIL !!!!!!!!! Site-ul fundatiei este : http://www.saveachi ldsheart. org/ (fara pauza intre i si l) Controlati-l singuri. Sau se poate suna la redactia Radio Romania Cultural unde se pot cere detalii . Se asigura costurile pentru operatia in sine, tratament complet pre si post operator, cazare pentru un parinte. Parintele si copilul platesc doar biletul de avion dus-intors !!! Aceasta stire s-a difuzat pe 28 ..05.2009 ora 13.20 la emisiunea - Stiinta in cuvinte potrivite - rubrica medicala - care se difuzeaza in fiecare zi dupa Stirile de la ora 13.00 STIREA ESTE FOARTE SERIOASA SI VERIFICATA !!! ( redactori si prezentatori sunt Corina Negrea si Dan Manolache ) --- Cam asa suna mailul, sper sa ajute pe cineva, daca nu, inchideti subiectul. __________________________ Dia, mami de soferita in devenire [autoroz] Miruna (15.07.2008) [loveyou]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...