Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ochelari sau lentile de contact

Recommended Posts

Ziua buna. Acum, ca am reusit sa rup ochelarii si ar trebui sa fac altii, ma gandesc serios sa renunt la ei si sa-mi pun lentile de contact. Imi puteti recomanda magazine in Bucuresti unde pot face consultatia si cumpara lentilele de contact? Aveti idee de preturi, marca recomandata? Multumesc foarte mult.

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna...daca esti purtator de ochelari permanenti nu cred ca e o idee buna sa renunti definitiv la ochelari,nu cred c-o sa poti [:D]...lentilele de contact sa fie o alternativa cand nu vrei sa porti ochelarii

"Cel ce lupta cu monstri ar trebui sa aiba grija sa nu devina unul"

Nu stiu ce dioptrii ai si cat de mult porti ochelarii.

Daca ii porti tot timpul eu nu cred ca ii poti inlocui total cu lentilele de contact, adica sa nu mai ai deloc ochelarii la indemana.

Eu am nevoie tot timpul de ochelari, am si lentile de contact dar port lentilele din cand in cand. Pe mine ma deranjeaza praful din Bucuresti si nu suport multe ore/zi lentilele. La mare sau la munte port aproape exclusiv lentile, dar in oras...

Eu, folosesc lentile de contact de vreo 9 ani iti recomand sa-ti faci consultatia pentru ambele si sa incerci apoi lentilele zilnice (eu am Baush&Lomb, dar mai sunt si alte firme). Un set pentru 30 de zile sunt in jur de 100 RON la Optiplaza sau Opticris. Cu cele zilnice nu iti mai trebuie solutii de spalare, cutiute, etc. Le pui dimineata, le iei seara si le arunci la gunoi. Sunt si mai subtiri. Plus ca investitia initiala nu e mare si, daca nu-ti place poti renunta fara sa pierzi mult.

Kokiy, Lala, multumesc mult pentru raspunsuri.

Da, acum imi dau seama ca n-am dat prea multe detalii,am ochelari permanenti, miopie cu astigmatism -2,5. Am avut lentile la nunta si o perioada dupa, dar nu am purtat timp indelungat. Nu-mi place sa port ochelari, cu lentilele m-am simtit bine, stiu ca le puneam seara in solutie, de fapt asta a fost singurul lor inconvenient. Dar acum parca imi doresc sa renunt de tot la ochelari.

Lali, la Optiplaza fac si consultatii, nu?

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

Citat:
citat din mesajul lui crissteo
Kokiy, Lala, multumesc mult pentru raspunsuri. Da, acum imi dau seama ca n-am dat prea multe detalii,am ochelari permanenti, miopie cu astigmatism -2,5. Am avut lentile la nunta si o perioada dupa, dar nu am purtat timp indelungat. Nu-mi place sa port ochelari, cu lentilele m-am simtit bine, stiu ca le puneam seara in solutie, de fapt asta a fost singurul lor inconvenient. Dar acum parca imi doresc sa renunt de tot la ochelari. Lali, la Optiplaza fac si consultatii, nu?Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)
align="right" id="quote2">Dioptriile mele sunt asemanatoare. La Optiplaza fac si consultatii insa poti sa dai peste un medic bun sau cineva incepator. Eu am spus odata ca sunt mai dificila si as dori sa vin cand au cel mai bun medic si mi s-a indicat atunci un nume. Nu-l mai tin minte dar poti sa faci la fel. Tocmai de asta ti-am recomandat lentilele zilnice , ca scapi de solutii si cutiute. Insa mie-mi sunt de folos in continuare si ochelarii [8D], chiar daca imi place mai mult cum imi sta cu lentilele. Dar seara, la TV sau cand citesc o carte de exemplu, prefer ochelarii. Sau daca nu plec de acasa nu ma mai agit cu lentilele [:I]. Deasemenea eu nu pot sa dorm cu ele.

Eu port lentile de 7 ani, si de cand le am nu am mai avut nevoie de ochelari, de fapt nu am mai avut nici o pereche de ochelari. La un moment dat chiar s-a mirat dr meu ca nu am, dar chiar nu-mi trebuie. M-am impacat super bine cu ele de la inceput, folosesc lentile cu purtare continua zi si noapte, nu am vrut sa am grija lor seara si dimineata, si de la inceput am plecat pe ideea de a renunta complet la ochelari.

Anna si [8**] Ioana (11.07.2008)

asa creste Ioana

povestea nasterii

Port lentile de contact cu dioptrii mari inca din 1994. De atunci nu mi-am mai facut ochelari. Si sora mea e purtatoare de lentile de contact de peste 15 ani. Ea si-a mai facut o pereche de ochelari pe care a dat o gramada de bani si cu care nu se poate acomoda.

Nu m-as mai intoarce la ochelari.

Am lentile care se scot seara si care, corect intretinute, se folosesc vreme de un an. La dioptriile mele nu se fabrica din cele zilnice sau lunare.

DianaD & Alexandru 12 04 2006id="blue">

www.ghid-az.ro

Sunt purtatoare de lentile de vreo 8 ani, am dioptrii mari si port alternativ si lentilele si ochelarii.

Eu nu ti-as recomanda sa porti numai lentile din simplul motiv ca in general lentilele usuca ochii si trebuie sa pui in permanenta lacrimi artificiale, daca le porti mai mult timp.

Eu port lentilele la birou( cam 10 ore/zi), acasa pun tot timpul ochelarii. La mare am patit-o odata in apa ca mi-a luat un val o lentila si de atunci le pun numai daca stau la piscina, pe plaja pun ochelarii (am heliomati).

Pentru citit sau privit la TV folosesc intotdeauna ochelari.

Nu as renunta nici la lentile nici la ochelari.

Operatia cu laser se recomanda cand ai dioptriile stabilizate. La mine fluctueaza inca. E o buna alternativa peste cativa ani si chiar ma gandesc la ea.

Marcile de lentile sunt foarte multe, la dioptriile mele nu se produc insa din alea zilnice, eu port unele care trebuie schimbate dupa 1 an. Pentru control, nu ma mai dau pe mana doctorilor de la magazinele de produse oftalmo (am patit-o rau de tot cu Optinova), merg intai la control la Medlife sau Medicover si apoi cu reteta, sa mi le cumpar; ultima data le-am luat de la Opticris si au costat cam 400 ron.

Sper sa te ajute info[:)]

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

fulguletiid="red">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...