Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Lecturi inutile

Oaspete ADMIN

Recommended Posts

• Administrators
Reconstituire mesaj (autor beren) Va amintiti citatul, sunt sigur: "What readers ask nowadays in a book is that it should improve, instruct, and elevate. This book wouldn’t elevate a cow. I cannot conscientiously recommend it for any useful purposes whatever. All I can suggest is that when you get tired of reading ‘the best hundred books,’ you may take this up for half an hour. It will be a change." Asa ca, desprinzandu-mi limba din obraz :), voi discuta cateva dintre cele mai utile lecturi inutile pe care-am avut sansa sa le fac. Si da, hey Jude, e agora aici.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

• Administrators
reconstituire mesaj. Autor BEREN In onoarea autorului de mai sus: "Arta de a nu scrie un roman". Pe langa obisnuita lui subtilitate, J. schiteaza atat de multe linii narative posibile... Evident, pe mai multe planuri. Lasand la o parte faptul ca este un caz clasic de eliminare a celui de-al "cincilea zid" dintre cititori si (in cazul asta) autori, J. si prietenii sai (:/) analizeaza "in trecere" multe adancimi ale oamenilor, despre ei sau prin ei. Multi au mai incercat, putini au reusit. "Toba de tabla" este o emulatie celebra.

• Administrators
Reconstituire mesaj. Autor BEREN No takers? Ypeee, more fun for me. "La Chronique du temps de Charles IX" e asa un dezastru de roman :). Cand crezi ca ai un text serios, acolo, ceva de invatat, Prosper iti ucide toate asteptarile. Nici urma de eleganta, gesturi "rusesti" (;) sau poezie. Numa' cinism ce-anunta vremuri literare mai bune. (Doar "Elevul Dima dintr-a 7-a" intra pe-aceeasi listuta. No idea why :/.) O zi buna Echipa Desprecopii.com

• 2 weeks later...
Sparg eu gheata... As include in categoria asta a celor mai utile lecturi inutile cartea lui Asfa-Wossen Asserate - "Bunele maniere. Mic tratat de supravietuire in societate", o carte pe care am inceput s-o "mestec" in urma cu ceva vreme si nu am reusit s-o "inghit" nici acum. Intre timp m-am apucat de alte opere ale literaturii universale, iar asta spune destule. M-am plictisit destul de repede, din doua motive: 1. lipsa notelor de subsol si 2. cand te intinzi asupra unui subiect ai toate sansele fie sa impresionezi o parte din cititori cu bagajul imens de cunostinte, fie sa pierzi majoritatea in detalii mult prea elevate, poate prea elevate pentru subiectul tratat. M-am simtit la fel ca in urma cu multi ani cand copil fiind, Umberto Eco lecturam.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...