Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (100)*

Recommended Posts

• Răspunsuri 264
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Vai Otiid="red"> ce dor mi-era de poze de genul asta. Si eu zic ca se vede bine ceva acolo, acum sa nu fie cordonul, eu stiu?

Multumim Monicusid="red">, sa va traiasca si voua printesa.

Oliviaid="red"> La multi ani cu intarziere si de la mine. Cum se mai simte David?

crismargrg [mamica] de Bianca Alexandra 02nov08

http://good-times.webshots.com/photo/2116103790103625916rtZxmj?vhost=good-times

Distribuie pe alte site-uri

Otiliavid="red"> super... sa vezi de la aceasta varsta bebe la 3D. Spune-mi ce ai simtit. Mai... m-a tresarit amintiri cand am vazut......

Sa fie intr-un ceas bun, sa fie o nastere usoara si binenteles o sarcina usoara si la termen.

Printesa noastra dulceid="purple"> Anaid="red"> (15.12.2008)id="red">

id="left">

Pozele mele

Povestea nasteriiid="navy">id="left">id="blue">

http://lb2f.lilypie.com/EON3p2.png
id="left">

+oti...sa fie intr-un ceas bun...IT'S A BOOOYYYYY!!!!!!!!

Am vazut poze cu 2 bolnde bucalate...doamneee cat sunt de frumoase...sa-ti traiasca...o sa fii si soacra mare!!!

facem pariu?

eli....of...pupici pt dansatorul bolnav..

laura...cum a fost peste noapte, cati? este mai bine?

pe noi ne chinuie maselele...dar doarme noaptea....

pupicei

UN MIC AJUTORid="red">

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de [baietel] DAVID - ANDREI [copil]

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEUid="red">

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

N-am alte poze sa compar dar am intels ca nu-s diferente mari in saptamana 13. De abia cand incepe sa atarne ceva serios se vede clar si sigur.

Hai ca v-am dat de lucru. Multam de pareri.

Crismargid="red">, cordonul sigur nu este, e mai sus.

Monicusid="red">, la al treilea mi s-a cam dus entuziasmul [:I].

Bebecrisid="red">, asa este am pus in acel album poze multe cu gogosele, din 2004 incoace.

Floriid="red">, mai astept putin, n-am anuntat familionul din Ro.

Mami de Ana Mariaid="red">(18.12.2004) si Elisa Andreeaid="red"> (09.12.2008)id="size1">

Oti, e fetita. [:)] Pai de ce sa zic eu ca toata lumea...[8D]

Laura, sper ca no news sunt good news.[pup]

Eli, ce face dansaciosul?

Am vazut si eu minunea de Crissmarg prin mall, apoi colectia de primavara-vara cu tricoul lui tati presupun, si rapusa de-atata treaba, la tv. [olala] Mortaala.

Eu sunt ca leu-n cusca, au revenit scaunele apoase, deja avem 7 pe azi, 6 pe ieri, mancat nimic nici ieri, nici azi, mai nou refuza san, azi dimineata s-a trezit vomitand in jet la 6, eu care stiam ca ea nu stie sa vomite. Tot ce-am mai bagat in ea a fost cu forta azi, a luat-o doar pe tz de buna voie... mai `nainte i-am facut cocktail din biotics, smecta, saruri, cu forta, si-a vomitat iar... Am vb cu o prietena de la infectioase, au epidemie de varicela, doar in caz de urgenta imi recomanda sa merg la ei. La Pediatrie II iar, doar de nevoie, si-acolo sunt conditii superioare... stau cu ochii pe ea, ea rade, danseaza, buzele ok, pielea pe burtica ok, la cel mai mic semn de deshidratare, fug.

Sper din tot sufletul maine sa vin sa va zic ca e ok, ma ucide faptul ca nu pot face nimic, ca nu vrea nimic, ca tb s-o fortez... offf... va pup. Sanatate![flo]

Mami de Saraid="Comic Sans MS">id="size1">id="maroon"> (8 dec 2008)id="Comic Sans MS">id="size1">id="maroon">

============

Poarta-ma, mami! id="Comic Sans MS">id="size1">id="green">

Licurici id="size1">id="red">id="Script MT Bold">
id="right">

===================

"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin id="red">id="size1">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...