Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Miscarile fetale in trimestrul 3 de sarcina

Recommended Posts

Buna fetelor, Nu stiu daca s-a mai discutat pe forum despre acest subiect, insa din punctul meu de vedere este unul important. Aud multe viitoare mamici ingrijorate de faptul ca bebe nu misca suficient sau miscarile nu sunt indeajuns de puternice... sincera sa fiu cu voi... asta ma ingrijoreaza si pe mine. De exemplu, am ajuns cu sarcina in saptamana 35, am avut 2 internari in spital pana acum din cauza conractiilor, insa nu este nimic grav. Am facut toate analizele posibile si imposibile, am fost la eco in disperare, ba chiar mai mult, cat am stat in spital, au monitorizat bataile inimii lui bebe si nu mi-au spus ca ar fi vreo problema. In schimb, eu inebunesc, pentru ca il simt pe bebe foarte rar miscand si atunci cand il simt, mai mult se intinde decat sa ma loveasca, asa cu toata lumea ma streseaza in jurul meu ca ar trebui sa se intample. Stiti voi, ca iti da cate una bebe de te trezesti noaptea din pat...de unde, la mine nu s-a intamplat niciodata asa. [bang] Asa ca, va rog... linisti-ma si pe mine, ca nu mai rezist...spuneti-mi daca voi aveti temeri, impartasiti putin din experienta voastra. Va pup si astept raspuns!
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Andreea, uite ca nici mie niciunul dintre bebelusi nu mi-au dat picioare sa sar noaptea din pat! [:-@] ii simteam miscand, normal, dar in limite normale. Oricum, in trimestrul 3 nu mai simti pe bb asa puternic, nu mai are loc f mult. Important e ca il simti!! din moment ce ai fost la dr, ti-au facut toate testele, au monitorizat inimioara lui bb, ai facut eco...stai linistita, totul e bine!! E normal sa ai temeri, toate le-am avut, urmareste sa simti ca misca, mergi la dr regulat mai ales ca se apropie nasterea si asta e tot. Numai bine.[:)] Mami de [url="http://b3.lilypie.com/H3aap3/.png"]fetita[/url] [copil] [fetita] si de [url="http://b1.lilypie.com/lFF2p2/.png"]baietel[/url] [bibe] [baietel] Noi, 2 minuni: [url="http://www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1"]es1.jpg[/url] [url="http://www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2"]es2.jpg[/url]

Buna Andreea Am si eu aceeasi problema cu tine , nu il simt asa cum zic fetele , ca sar din pat , dar in schimb il simt cu intensitate mai mica si cam la aceeasi ora . Eu am vb. cu dr. si a zis ca este posibil sa fie un copil mai cuminte . La prima sarcina am avut aceeasi problema , si acum Larissa are aproape 5 ani si este un copil foarte cuminte si ascultator , si ce este cel mai important este sanatoasa. Sper ca si bebelusul meu din burtica sa fie la fel. [gravi]28+ mami de Vlad http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

aceeasi problema o am si eu. pana acum il simteam pe bebe cand imi mai dadea cate un piciorus, dar acum, nu-l simt decat atunci cand se misca dintr-o parte in alta, dar nu mai da din picioare sau mananute ca pana acum. Nu mai este asa de activ, parca mai tot timpul ar dormi. oricum nici pana acum nu-l simteam vorba aia, de sa ma deranjeze, dar il simteam mai des. l-am intrebat si eu pe dr si mi-a spus ca probabil e mai lenes, mai cumintel. Pe mine ma ingrijoreaza pentru ca am citit undeva pe net ca daca nu simti prea des miscarile copilului, nu prea ar fi bine, ca cica asta ar fi semn ca ar fi bolnavior. eu sper sa nu fie cazul si sa fie doar de la faptul ca este el mai cumintel. Bebeul meu este si mai micut, la 37 de sapt avea doar 2500 gr, sper ca in astea 2 saptamani sa mai puna pe la vreo 400-500 gr. Lali [gravi] 38+ [baietel] David luptatorul nostru

BUNA ANDREEA- eu marti intru in 34 s si nu am simtit pana acum ca alte fete sa-mi dea cate un picior puternic. SI am citit ca acum cand el e destul de maricel miscarile nu mai sunt asa puternica si dese ca nu mai are loc.Eu nu-mi fac probleme ca ar fii ceva anormal, acum fiecare bebe e unic un felul lui. Unii sunt mai agitati altii mai somnorosi mai lenesi. [:D]Ar fii tare bine dk bebe al meu o sa fie cumintel si dupa nastere ca pana acum a fost tare bine. Eu il simt doar cand se intinde sau isi ridica poponetul in sus[:D][:D]MAi simt cum da cu manuta ,dar da incet cine stie ce face el acolo[olala] Delia13 [('[gravired]') 33+ David Andrei http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#

Multumesc mult ca mi-ati impartasit din experienta voastra...asta imi arata ca nu sunt exagerata cand imi fac astfel de probleme. Cred ca toate temerile noastre apar din 2 motive: prea multa informatie legata de sarcina ajunge sa te inebuneasca, iar al 2-lea motiv este ca poate nici medicii nostri nu au rabdarea necesara sa ne explice mai mult ce se intampla cu noi in perioada asta. Am intrebat si eu medicul de ce nu-l simt pe baietel miscand prea mult sau cel putin sa primesc loviturile alea puternice de care tot am auzit si mi-a spus sa-mi notez in ce parte a zilei simt ca misca (indiferent ca doar se intinde, se intoarce sau orie altfel de miscare) si ca in mod normal ar trebui sa se intample mai des seara. Bebe oricum in aproximativ 90% din timp doarme, asa ca asta ar trebui sa ne linisteasca. Maine ma duc la eco si o sa va spun ce face bebe. Aveti grija de voi si sa fiti puternice!

sunteti niste mamici absolut delicioase:) in trimestrul 3 sunt ocupati sa puna rezerve pe ei, sa creasca, sa doarma, sa-si inmulteasca conexiunile neuronale. de unde la inceput erau miscari de inotator intr-o piscina olimpica, spatiul se restrange. apoi nu uitati ca principala lor ocupatie e acums a doarma, sa-si suga degetele sa se joace cu cordonul ombilical. sunt deja asezati in pozitie deci nu mai au motiv sa va inghionteasca. mai tineti cont si de conformatia burticii, de cate kilograme ati pus pe voi, de pb de diabet de sarcina de exemplu. o burtica cu diabet va fi intotdeauna mai voluminoasa si cu lichid amniotic mai mult decat o burtica perfecta. asa-zisele dureri de sarit din pat se petrec mai mult de "surpriza" mamei, nu de forta copilului:) ce trebuie sa tineti minte e ca o data la 4 ore trebuie sa simtiti un semn de la bebe. in general cand mancati si seara la culcare. in rest, ritmul de somn pe care vi-l impuneti acum il va avea si bebe dupa nastere:) si ca sa inchei, trimestrul trei aduce dupa sine atacuri de panica, insomnii, toate car epregatesc marele moment. nasterea si asteptarea durerii facatoare de fiinte sunt temeri ancestrale adanc intiparite in subconstient. si foarte normale, deci. curaj, inca putin, aveti icnredere ca totul e cum trebuie. miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29 [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=69309&whichpage=2"] Povestea pseudo-nasterii [/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=70748"] Povestea nasterii[/url]

Buna din nou, Dupa cum spuneam am revenit cu vesti de la eco...bebe bineinteles ca a inceput sa se agite in burtica (ca asa se intampla mereu cand ajung la medic [:)] ). In timpul ecografiei a adormit si n-a vrut cu nici un chip sa se trezeasca... El este ok, chiar daca eu ma stresez cu miscarile astea, singura noutate este ca bebe doreste sa faca cunostinta cu parintii lui mai devreme decat este cazul, de aceea am si fost azi sa fac injectiile pentru maturarea plamanilor si sa discut cu anestezistul, sa fac testul non-stres... asta este, depindem 100% de el, eu deja am facut tot ce a fost necesar sa fie totul bine. Va pup si sper sa fiti sanatoase, ingerasii vostri sa stea in burtica pana la final, sa creasca mari si puternici!

• 2 weeks later...
Va fi bine stai linistita. Eu cu baiatul ce sa spun... era foarte agitat inca din burta si asa este si in ziua de azi la 4 ani, dormea inca din burtica de la ora 20 si asa face si acum, mancam orice si este mancacios de mama focului si nu este pretentios. Acum cu fata ... nu dorm, nu mananc orice si nu este agitata asa ca s-ar putea sa fie cuminte ... dar ce fac cu celelalte aspecte? Mancat si dormit. [aerob]Stefan Nicolae [gravi]+30 Andreea Elena

• 5 months later...
Si bebele meu este f. linistit.Nu m-a lovit rau niciodata, mai mult se intindea sau de invartea in burtica,isi schimba pozitia.Sunt in saptamana 38, abia astept sa-l tin in brate si sa fie bine, ca ma sperie cat e de cuminte deja.Eu in trimestrul 3 am putut dormi in sfarsit bine, nu m-a trezit bebe niciodata, nici nu-l simt cand ma trezesc noaptea.Ori doarme si el, ori eu sunt ca anesteziata cand dorm si nu simt nimic un timp pana ma trezesc.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...