Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ptr fetele din Constanta

Recommended Posts

Am si eu o rugaminte,pentru cele care cunosc produsele John Frieda,am citit in alte forumuri ca s-ar gasi in Constanta la dutty free sau freeshop.Unde ar fi acest freeshop ca eu stiu de Dutyfree-ul din port atat.Nu am fost nici la cel din port pentru ca as vrea sa stiu exact unde sa ma duc ca sunt din Mangalia.Multumesc

lacrima

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

buna,

la magazinul din port ajungi fff usor, intri pe la poarta nr. 1 si este in cladirea din fata (cea mai inalta), n-ai cum sa nu nimeresti, vezi ca se cumpara cu euro sau dolari...poarta 1 este ce de la cazinoul din cta...sfat: sa intri pe jos( e aproape de poarta), cu masina trebuie sa achiti taxa de intrare in port.

uite aici datele magazinului din port, este la poarta 1, la poarta 6 nu exista magazin..http://www.heinrig.ro/ro/contact-heinrig.php

ultimile 2 pozitii sunt magazinele din cta- unul din incinta port agigea si unul din incinta port cta, dai telefon luni si intrebi de ceea ce te intereseaza...nu se intra greu in port, te intreaba unde mergi si spui ca la magazin, eventual iti cere buletinul...succes

Multumesc fetelor, eu una am vazut pe net produsele si ma interesa de fapt gama Frizz-Ease de la J.Frieda, care e o gama ptr parul rebel pe baza de silicon,eu am parul ondulat si acum se regenereaza dupa nastere,alaptat si la radacina am numai perisor aspru care nu se aseaza si in general am parul aspru si rebel,il tratez cu ser de la Paul Mitchel S.Skinny si cel de la Kerastase Oleo Relax dar cred ca sunt bune ptr lungimea parului,ptr cel de la radacina,scurt si zburlit nu se aseaza si ma gandeam ca cele cu silicon or fi mai bune,iar de gama Brilliant Brunette am vazut ca sunt ptr accentuarea nuantei,sa ii dea mai mult luciu si sa o intretina.

lacrima

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...