violetan Postat Iunie 18, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 18, 2011 Am primit aprobarea (multumesc, Mirela![flo]) sa va adresez o intrebare. Raspunsurile voastre sunt foarte importante, pentru ca ma ajuta mult la un proiect. Multumesc mult celor care isi vor lua putin timp sa raspunda. So....ce diferente notabile gasiti intre painea feliata si cea tip toast; pe care o preferati si de ce?[flo] Nu am nevoie si nici nu am avea voie, de altfel sa dam nume de producatori. Ma intereseaza sa aflu perceptia voastra asupra painii feliate sub cele doua concepte. Edit ca sa fiu mai explicita: prin diferente notabile inteleg daca aveti asteptari diferite (si care ar fi acelea) de la cele doua categorii. Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goldi Publicat Iunie 18, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 18, 2011 Prim data am crezut ca e o gluma . Inteleg ca e un studiu de piata . Mie imi place mai mult toast pt ca are un alt fel de gust si mi se pare mai potrtivita pentru sandwich sau toaster. Paine feliata cumpar cand am musafiri, ca sa scap de taiatul painii "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !... In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetan Publicat Iunie 18, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 18, 2011 Multumesc mult, Goldi! Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sdcristian Publicat Iunie 18, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 18, 2011 mie nu imi place painea toast pt ca are gust dulceag si e prea moale, prefer painea pe vatra , feliata pt canu stiu sa tai felii drepte cu cutitul mama de Carol (29.12.2008) si [gravired] 35+ cu Patrick blog Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Publicat Iunie 18, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 18, 2011 Si eu prefer painea feliata, daca e posibil neagra, cu seminte, ideea e sa aiba coaja, daca e veche de o zi -2-3 imi place si mai mult. Ceaa toast e prea moale si mi se pare artificiala rau. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirrin Publicat Iunie 18, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 18, 2011 Toast nu-mi place deloc, are prea mult gust si pare artificiala mi-am facut odata sw cu ea si nu am reusit sa le mananc. Prefer painea feliata ( dar doar pentru sw) de preferat de secara sau neagra si sa nu fie foarte sarata . Sunt unele produse care contin prea multa sare si au o textura lipicioasa-astea nu-mi plac Sper ca am fost explicita. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetan Publicat Iunie 18, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 18, 2011 Sunteti grozave, fetelor! Multumesc mult! Astept si alte pareri cu interes. Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabidaniela Publicat Iunie 18, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 18, 2011 Nu-mi place toast, ca mi se pare prea aerisita. Imi place painea pe vatra sau painea cu cartofi, feliate. Legea compensatiei echivalente, exact ca si legea lui Newton in fizica, este precisa, implacabila si imuabila Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_Iulia Publicat Iunie 18, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 18, 2011 Eu nu cumpar DECAT varianta feliata de paine. Prefer paine feliata decat toast, dar prefer toast comparativ cu orice paine nefeliata. De fapt cel mai mult prefer pachetele de paine gata prajita - fie ea si toast. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_driana Publicat Iunie 18, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 18, 2011 eu prefer painea feliata, nu-mi place toast, mi se pare prea ,artificial'. Adriana, mamica pufarinului Davidid="Times New Roman">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts