Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Reintoarcere in tara;unde duc copii la gradi?

Recommended Posts

Buna,

sunt noua pe acest forum si nu stiu cum sa incep.Ne reantoarcem in tara dupa o lunga perioada dar mai multi decit am plecat.Am o gramada si o multime de probleme de rezolvat.Una dintre cele mai importante este unde sa-mi duc copii la gradinita?Dragalasii au 4 si respectiv 6 anisori.Vorbesc lb.engleza dar si romana.Deja am aranjat sa locuim in Drumul Sari (asa am inteles ca se numeste zona)si cautand pe net cea mai apropiata gradinita este Happy Planet Kids.

Poate cineva sa ma AJUTE cu INFORMATII,sugestii orce despre aceasta sau altceva in zona?Am sa ajung cit de curand in tara sa o vizitez.

Va mulumesc,Julia

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Am auzit ca e buna, au si scoala particulara, sunt pusi pe expansiune, foarte business oriented. Si nu cred ca ar putea face asta doar cu bani, cred ca si calitatea "serviciilor" e OK.

Rareori mi se intampla sa fiu categorica dar in cazul vostru spun ca o gradinita de stat iese din discutie, acomodarea va fi oricum dificila iar intr-o gradinita particulara sunt mai putini copii iar relatia cu educatoarea/ directoarea este mult mai facile.

Mai este o gradinita care se numeste ADA...La fiul meu in clasa sun copii veniti de la acea gradinita si erau foarte multumiti.

Au si site: http://www.adakindergarten.ro/

Inainte aveau sediul pe 13 Septembrie, acum vad ca s-au mutat langa Gradina Botanica. Nu-i asa departe de Drumul Sarii, dar cealalta (Happy Kids - si de ei am auzit lucruri bune, stiu un baietel care a mers acolo la scoala) e mult mai aproape de tine.

Noi ne-am relocat din canada, daca te pot ajuta cu ceva..cu ea mai mare placere..stam oarecum in zona :).

Cricor,mulumesc mult.A-si dori sa fie in zona de locuit dar ceea ce ma intereseaza in mod deosebit este calitatea serviciilor si competenta personalului.Inca odata mulumesc,

J

“Fericirea nu depinde de ceea ce esti sau ceea ce ai, depinde exclusiv de ceea ce gandesti.”

Poti incerca sa vezi si gradinita Olga Gudyn (au si scoala, dar e in Pipera).Gradinita e destul de aproape de Drumul Sarii, e in Cotroceni, e o gradi foarte buna. E bine sa vezi mai multe gradinite si apoi te hotarasti. Bafta !

Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)

poze

poze noi

Teodora 2 ani+ si Anca

• 1 month later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...