Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intreruperea alaptarii pentru 5 zile

ckllaudia

Recommended Posts

Sunt nevoita sa intrerup alaptarea pentru 5 zile la un bebe de 3 luni. Incerc sa-i dau in aceste 5 zile laptele meu stocat. Exista cineva care a mai trecut printr-o astfel de experienta? Sunt dificultati la reinceperea alaptarii din partea bebelusului? Cum ati procedat? Multumesc de ajutor.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

al meu avea 4 luni cand am intrerupt 4 zile (tot asa am fost plecata); aveam rezerve suficiente de lapte si i-a dat mama laptele meu

mie imi dadea bip si puneam pompa la san de cate ori primeam bip (am ratat 2 bipuri doar in 4 zile)

cand am venit insa am vazut ca totusi productia scazuse

urmatoarele zile am facut ce citisem pe DC Si alte situri

am stat cu el cat mai mult in pat (eu cu bustul gol); l-am pus la san mai des; l-am tinut in wrap la fel la bustul gol; a durat vreo 4-5 zile pana am intrat pe fagasul normal (l-am alaptat pana la un an jumate);

bafta!

• 3 weeks later...
draga ckllaudia as dori sa stiu daca ai intrerupt alaptarea si cum a fost pe urma. si eu sunt nevoita sa plec 2-3 zile iar bebe are 4 luni jumate si mananca numai san. as dori sa stiu daca a mai trecut cineva printr-o situatie asemanatoare? mi-e frica sa nu se invete cu biberonul si sa refuze sanul sau sa scada productia de lapte. va multumesc

• 4 weeks later...
Sper sa nu ajunga prea tarziu raspunsul meu. Am trecut f bine peste cele 5 zile. Acasa fetita a refuzat in prima zi sa manance cu biberonul si a fost hranita cu laptele meu, dar cu lingurita. Ulterior a mers si cu biberonul. Pe partea cealalta eu am avut niste zile infernale si nu am reusit sa ma mulg decat de 2-3 ori pe zi. Am avut ceva emotii la intoarcere insa dupa ce am intrat in casa si am facut un dus fetita a acceptat sanul de parca nici nu as fi lipsit. O am in continuare pe san si totul e ok. Ciudat ca acum 3 zile a vrut mama sa-i mai dea niste lapte din biberon ca eu nu reuseam sa ajung acasa si a refuzat iar biberonul. Daca mai ai intrebari, nu ezita sa-mi spui.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...