carmickey Postat Februarie 1, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2010 am colul deschis 5 mm stau in pat....cum sa imi omor timpul?? greu este sa stai degeaba.....:( Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana09 Postat Februarie 1, 2010 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2010 buna! imi pare rau ca trebuie sa stai la pat. muuulta sanatate tie si lu' bebe si sa fie totul bine! cateva idei: sa stai pe net, sa citesti, sa lucrezi ceva cu mainile daca-ti place si te pricepi.. gen crosetat, origami, sa construiesti ceva (se gasesc prin magazine tot felul de machete pentru construit masini, dinozauri, cladiri), sa te uiti la tv (daca gasesti ceva interesant), sa vezi niste filme. daca mai am idei ti le scriu. macara asa, ca sa mai treaca timpul.. diana. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eseea Publicat Februarie 1, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 1, 2010 pai poti citi, uita la tv, croseta, inchiria filme, invitat prietene pe la tine, net, etc.........gaseste ceva ce-ti place. Mami de fetita [copil] [fetita] si de baietel [bibe] Noi, 2 minuni: es1.jpg es2.jpg Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmickey Postat Februarie 3, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 3, 2010 citesc mult.... colul se poate inchide la loc???imi pot reveni dc.stau ac in pat? sau voi sta pana nasc? adica in luna aprilie.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codite2 Publicat Februarie 3, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 3, 2010 Depinde ce anume a provocat deschiderea. In mod normal se fac niste analize. Eu cand eram insarcinata in 23 saptamani am avut colul deschis 7 mm, iar in urma analizelor a reiesit infectarea cu proteus si chlamydia. Am urmat tratament si mi s-a facut cerclaj. Am stat la pat vreo 2 luni, iar in ultima luna am inceput sa ma mai plimb si eu. Cunosc si situatii in care dupa 2 saptamani de stat la pat colul s-a inchis. Sper sa fii un caz fericit si sa se inchida colul repede, insa va trebui sa ai grija de tine si bebitz pe viitor. Sanatate multa. Alina Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micos Publicat Februarie 3, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 3, 2010 Buna Eu am avut colul deschis si scurtat din saptamana 17. Dupa 2 sapt. de stat la pat colul si-a revenit. Uterioar au inceput contractiile si ca atare colul iar sa-a scurtat si s-a deschis.Din saptamana 28 pana in sapt 36 cand am nascut am stat la pat. Exemplul meu nu trebie neaparat sa fie o regule, fiecare organism reactioneaza intr-un anumit fel. Sanatate multa tuturor si nu va pierdeti speranta. Pana la urma totul o sa fie bine Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unombun Publicat Februarie 5, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 5, 2010 eu am stat aproape toata sarcina la pat pentru uter fibromatos si nu am regretat.am fost linistita la cap,nu m-au stressat la serviciu.mi-am gasit de lucru-m-am rugat,am citit,am dormit,am mincat,muzica.imi amintesc de perioada aceea cu nostalgie acum cind sunt super obosita cu bebe Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taty_ana Publicat Februarie 5, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 5, 2010 eu am ajuns la dr pt morfo de 22 sapt si aveam colul deschis total iar punguta unde sta bebe bomba in vagin...practic nasteam......au reusit sa impinga punguta si sa-mi creeze un col pe care l-a cusut cu 2 ate....si stam in pat in spital non stop pana in mai daca ne ajuta DD sa fie bine [gravi]24 sapt Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmickey Postat Februarie 6, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2010 am inceput sa prind drag de statul ac si in pat....nu pot sa cred dar chiar vorbesc cu fetita mea din burtica,ii cant spun vorbe de leagan iar ea misca groaznic de tare....cred ca raspunde la semnele mele....parca imi dau lacrimile de emotii dar in acelasi timp rad singura de mine....oare chiar imi raspunde???? e tare placut sa stau ac in pat...tot timpul se gasesc si parti bune in orice ai face... citesc povesti cu voce tare...:)) ma speria gandul ca voi inebuni sa stau in pat pana in luna aprilie...dar acum profit din plin e o ocazie unica in viata... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larissa_79 Publicat Februarie 6, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 6, 2010 stanucel, ma bucur ca vezi si partea buna a acestui aspect. Si eu am avut col deschis la prima fetita. S-a deschis in saptamana 29. Am stat doar in pat pana in saptamana 33 si colul s-a inchis. Apoi din obisnuinta am continuat sa stau in pat pana in 37. Deci se poate inchide..important e sa stai cumintica. Citeste...ca dupa ce nasti nu prea mai prinzi ocazia... Larisa [gravi] 16+ si mamica de Alexia [zana](13 iulie 2006) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.