Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Fetita mea are 6 luni si o saptamana ... de 4 zile are diaree am mers cu ea la pediatru ne-a dat tratament lapte fara lactoza i-am dat si zeama de orez si supica de morcov si degeaba nu face febra este la fel de vioaie ca de obicei dar nu stiu ce are :( are un pic de gingie mai rosie dar oare de acolo sa fie???

Mamica Fericita de Pitica Plangacioasa

http://picasaweb.google.com/MamiDeDiana/Diana#5385714137459469058

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

si un antidiareic nu ti-a prescris?

poate trebuie sa mergi din nou la medic si sa ii spui ca doar laptele fara lactoza si zeama de orez nu au dat rezultate...probabail ca iti va da ceva tratament.

sunt multe antidiareice care merg la 6 luni.

*******************************************************id="pink">

[8**]raluca[8**]id="pink"> mami fericita de [il]alexia[il]id="pink"> (07.09.2006)id="red">

Cred ca mai potrivita ar fi o coprocultura. Pt aceasta analiza exista un recipient special. Intreaba la farmacii, daca nu are policlinica unde se face analiza.

Mergi cat mai repede la medic.

allinta

A fi fericit id="red">nu inseamna id="green">ca totulid="orange"> este perfectid="pink">.

Inseamnaid="red"> ca te-ai hotarat id="purple"> sa privestiid="pink"> dincoloid="green"> de imperfectiuniid="orange">.id="Comic Sans MS">

Poti incerca si cu Enterolactis, este indicat chiar in cazuri de diaree severa. Sunt pliculete de tipul Biotics Baby, insa sunt mult mai eficiente (eu i-am dat baiatelului meu cand a avut enterocolita).

Pe langa antiareic si fermenti lactici, trebuie s-o si hidratezi si remineralziezi. Fie cu o solutie tip Electrolyt (Humana), fie cu solutie de glucoza (5%) cu apa, sau ceai de menta.

Inteleg ca pediatrul a conchis ca are intoleranta la lactoza.

Sanatate!id="Arial">

Nusid="Arial">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...