Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Apa plata microbiologic pura

Recommended Posts

Stie cineva vreo apa plata microbiologic pura la dozator ? Ceva gen La Fantana ca ti-o livreaza acasa, dar nu fix asta ca nu e microbiologic pura. M-am saturat sa car baxuri intregi de Izvorul Alb. Mi-au picat mainile si rinichii in conditiile in care eu folosesc cam 2L / zi cu bebe. Mama lui [auto] Joshua-Luca din 10.04.2010
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

microbiologic pura... asta e un slogan de marketing [:)]. nu este nici ambalata in conditii de puritate/sterilitate si nici nu se poate mentine asa atata timp cat containerele (aka pet-urile) nu sunt in aceeasi conditie. deci foloseste orice apa plata fara griji. Roxana

Ca sa iti dai seama, eu i-am dat baiatului apa de la Humana pana la 11 luni, cand deja ajunsesem la 3 litri la 2 zile .. Si cum 1 litru era vreo 8 lei .... am ajuns la concluzia ca voi falimenta in ritmul asta. L-am trecut pe Izvorul Alb cu mare efort psihic :) Asa ca imagineaza-ti ca am o problema cu apa pe care i-o dau :) Mama lui [auto] Joshua-Luca din 10.04.2010

In cazul acesta, cred ca un ionizator este exact ceea ce va trebuie. Pentru ca va furniza apa pura, apa alcalina. Uite aici modele si informatii http://rawveganmall.ro/filtre-apa http://www.kangenapa.com/ro/index.html?gclid=CPPXnJnBx6kCFcos3wodv0j4bQ Ioana, [zana]Rebeca (16.05.2004), [copil] Sara (17.04.2009) si [bebic] Tudor Andrei (16.02.2011)

Daca mai ai macar inca un fixism din asta, s-ar putea sa fie mai practic si mai ieftin sa consulti un psiholog. Nu incerc sa-mi bat joc de tine [flo], dar daca anxietatea ta e atat de severa ca te simti mai bine daca scrie 'microbiologic pura' pe sticla desi asta e doar un slogan de marketing si nu realitatea, probabil ca mai ai si alte probleme. Stii ca studiile arata ca copiii crescuti in medii foarte curate si cu mame obsedate sa tina totul curat si steril, sunt mai bolnaviciosi si au mult mai multe alergii decat copiii crescuti la ferme cu animale, care umbla in picioarele goale prin curte? Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...