Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (89)

Recommended Posts

[iepu]VIN IEPURASII!!![iepu]id="green">id="size5">

Briana Mariaid="red"> [bebic] de Ramy77 (al patrulea [iepu])

Veronica Joyid="red"> [bebic] de GabyHila (al treilea [iepu])

Ianis Stefanid="blue"> [bebic] de Andra_s (al doilea [iepu])

Alexandruid="blue"> [bebic] de Dianami (primul nostru [iepu])

PROGRAMARI NASTERI:id="blue">

[majoreta]Kossirid="red"> - 12.02.2010 (Maroc) [majoreta]

[majoreta]Freedeliaid="red"> - 02.03.2010 (China) [majoreta]

Parcursul Odiseei noastre:id="red">

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61,62, 63,64, 65, 66

67, 68, 69, 70, 71,72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, [url="http://forum2.desprecopii.com/topic

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Dayanara - multumesc!

Mai, eu va zic, dar sper sa nu o ia nimeni personal, ca chiar nu e, v-am spus din start ca e o prejudecata de a mea.

E vorba de Racusori (Delia, stiu ca tu esti asa, so imi cer scuze dinainte, sper ca nu se va supara nimeni).

Prietena mea cea mai buna are un baietel Rac, nascut pe 17 iul, si cat a fost mic a racnit in draci, pana pe la 1 an [:)], de nu stiau cum sa-l impace (ma rog, atunci era si lipsa de experienta, ei au fost deschizatori de drumuri in domeniul asta).

Apoi, cand a inceput sa mearga, vreau sa va spun ca eu nu l-am vazut in parc mergand normal. El tot timpul alerga, de oboseam eu numai uitandu-ma la el, d-apai saraca mama.

Iar o alta cunostinta are tot un Racusor, nascut in acelasi an (li s-o trage de la combinatia Rac - Dragon, nu stiu [:D]), pe 12 iulie, acelasi model.

Plus alte nazdravanii, de ziceai ca-l hranesc numai cu ciocolata [:)].

Asa ca atunci cand ne-am apucat de Nati i-am zis sotului ca daca nu ne iese din prima, in septembrie (eu nici nu aveam CM dupa nasterea Irinei), ca sa ne iasa Gemeni, sarim peste octombrie, si reincepem din nov, la Leu. [:)]

30+

Despre Varsator va zic eu . Am doua bucati parinti zodia asta.

Sunt sufletisti, de ajuta dar si neatenti in multe si le scapa multe din detalii ( in devafoarea lor de cele mai multe dati )

In rest curiosi, sar in ajutor imediat.

Denisa, [gravi] 31 + cu bebe roz [fetita] Maya - Sophie

Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! [ruga]

Poze & Filmulete Bebeluna

Draga Delia,

tinem pumnii sa fie bine, Doamne ajuta indiferent de situatie bebe sa fie puternic si sanatos!

Cat despre Varsator, sa stii ca este echivalent al zodiei Bou din zodiacul chinezesc, dar totusi caracterizarile sunt diferite.

Varsatorii sunt niste vizionari, putin cam aerieni, obsedati de igiena, familisti (eu am multi in familie, mie imi plac).

Uite si ce zice un program de astro mai jos:

Fire originalã, obiceiuri neobisnuite, inventivitate, umanitarism, atractie pentru reforme sociale, grupuri de oameni. Nativul este prietenos, generos, independent, vizionar. Idei noi si progresive în domenii stiintifice sau sociale. Excentricitate.

Pupici!

[gravi] 33+ [fetita] Eliza Valentina

Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Freedeliaid="red"> bafta multa, asteptam vesti de la tine,

nu stiu cine intreba dc baia calda amplifica contractiile , nu apa calda face vasodilatatie si burta nu mai e contractata dar in schimb nu e bine dc ai colul decshis ca se dilata si se deschide si mai mult.

o zi cat se poate de buna tuturor

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna [gravi] 36+ [baietel] Daniel

AMR 3 saptamani (sau mai putin)

BEBE

eu sunt leu , si sunt total opusa mamei care e tot leu , ea e buna, rabdatoare , o tin nervii cum n.am vazut pe nimeni pana acum...si face totul pt cei din jur fara sa se gandeasca la ea

leo balanta, e foarte echilibrat si rabdator si el, dar si cand i se pune e bine s.o iei la fuga :)))

ivan e sagetator si daca al doilea imi iese pe jumatate de linistit si fara probleme de sanatate zic merci

roxana [gravi]32[fetita] silvana aroa si [copil] ivan leonard(2.12.2006)

POZE

Da, Andira, si eu eram la fel, nu aveam stare o clipa cand eram mica, iar apoi, in scoala, eram spaima profesorilor. Dar astea sunt exceptiile la raci, in general sunt foarte timizi, tacuti, sentimentali (sentimentala sunt si eu, dar cu tendinte spre nebuna haha).

Mai fetelor, tin minte ca scria cineva acum luni de zile despre verificarea colului, daca e deschis sau nu. Stiu ca s-a iscat si o mica cearta de la asta. Ei, atunci nu am bagat de seama, nu ma interesa problema, dar as vrea sa stiu acum cum e... stie cineva??

[gravi] 34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

POZE

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...