Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Jurnalism si coloana la Jurnalul National

Oaspete desprecopii

Recommended Posts

• Administrators

Uitati si voi ce a ajuns meseria de jurnalist la ziarul Jurnalul National (ziarul antenelor). Fara cuvinte. de aici

http://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2011/06/Captura-Jurnalul.gif

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Cu adevarat fara cuvinte.... Am rezistat eroic si am citit pana la capat mizeria asta de articol... Si ma gandesc ca poate cel care a scrs-o ar trebui sa se regaseasca el insusi acolo... in "confuzia ca poate sa scrie oricine, oricand despre orice".... De altfel, era mai simplu sa-si puna pene si sa defileze prin Bucuresti strigand injurii inghesuite intr-o logoree cu pretentii de articol. Oare indivizii astia au invatat cand erau elevi ce inseamna "stil publicistic"??? Sau s-au limitat la lectia despre folosirea argoului? Evident, intrebari retorice... Oricum, dezgust total fata de ce pot sa faca unii din biata limba romana...

MElise

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Citat:
citat din mesajul lui nytro3
@desprecopii Stiu despre cine este vorba, insa nu vreau sa spun. [}:)]
align="right" id="quote2">De ce? Ti-e jena?Rufus, Tora si iadele[foto] Retrospectiva 2008 Retrospectiva 2009 Retrospectiva 2010"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
align="right" id="quote2">Las autorului acestui subiect placerea asta. Asta daca si numai daca nu-i este "jena"?! [:D]Adevarul este ca apa rece care face rau doar dintilor stricati. (Nicolae Iorga)

Citat:
citat din mesajul lui nytro3
@desprecopii Stiu despre cine este vorba, insa nu vreau sa spun. [}:)] Un personaj colorat, fara de care presa ar fi un loc mai trist.Adevarul este ca apa rece care face rau doar dintilor stricati. (Nicolae Iorga)
align="right" id="quote2">Bine faci!Nu spune pt. ca ne strici ziua si ne intristam.La asa patron,asa tzutzeri!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...