Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi.Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii,pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre.Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.id="blue">[ruga]In capitolele de mai jos puteti citi povestile aspirantelor prin FIV: emotii,tratamente,rezultate,successe si insuccesse,victorii sau sperante pentru un viitor mai bun....si multe intrebari al caror raspuns il veti putea regasi in paginile subiectelor precedente...id="green">:FIV 1, FIV 2, FIV de toamna 2, FIV de toamna, FIV de toamna 3, FIV de toamna 4, FIV de toamna 5, FIV de toamna 6, FIV de toamna 7, FIV de toamna 8, FIV de toamna 9, FIV1, FIV2, FIV3, FIV4, FIV5, FIV6, FIV7, FIV8, FIV9, FIV10, FIV11, FIV12, FIV13, FIV14, FIV15, FIV16, FIV17, FIV18, FIV19, FIV20, FIV21, FIV22, FIV23, FIV24, FIV25, FIV26, FIV27, FIV28, FIV29, FIV30, FIV31, FIV32, FIV33, FIV34, FIV35, FIV36, FIV37, FIV38, FIV39, FIV40, FIV41, FIV42, FIV43, FIV44, FIV45, FIV46, FIV47, FIV48, FIV49, FIV50, FIV51, FIV52, FIV53, FIV54, FIV55, FIV56, FIV57, FIV58, FIV59, FIV60, FIV61, FIV62, FIV63, FIV64, FIV65, [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?AR

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 203
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

buna seara tuturor!

un update mic:

azi, ziua 8 de stimulare, am fost la verificat [:D] sacul de oute si iata ce a gasit profu': 8 foliculi intre 17,5mm si 13,5 mm, endo 12mm (in conditiile in care, la purtator [;)]nu mai avem decat un sg ovar, cel stang, si un uter - nixam ovar drept si trompele, urmare a 2 operatii laparotomice -clasice- pentru endometrioza si nodul fibromatos).

vineri, pe data de 5 feb, urmatorul control pentru stabilirea datei punctiei?

din experienta voastra, ce credeti, sunt ok foliculii sau sunt prea mici?

dar endo? cat ar fi tr sa fie?

Moshulikid="red">

Citat:
citat din mesajul lui moshulik
buna seara tuturor!un update mic:azi, ziua 8 de stimulare, am fost la verificat [:D] sacul de oute si iata ce a gasit profu': 8 foliculi intre 17,5mm si 13,5 mm, endo 12mm (in conditiile in care, la purtator [;)]nu mai avem decat un sg ovar, cel stang, si un uter - nixam ovar drept si trompele, urmare a 2 operatii laparotomice -clasice- pentru endometrioza si nodul fibromatos).vineri, pe data de 5 feb, urmatorul control pentru stabilirea datei punctiei?buna productie ca nr. ma indoiesc ca il mai prinzi pe ala care are acum 17,5 mm. drul se bazeaza pe ceilalti, mai mititei, de obicei, la dimensiunea de 17-18 mm se face deja injectia cu beta HCG si la 35 de ore punctia.panavineri mai cresc cu vreo 4 mm foliculii, caci cresc cam cu putin peste 1 mm pe zi. bafta!din experienta voastra, ce credeti, sunt ok foliculii sau sunt prea mici?dar endo? cat ar fi tr sa fie?Moshulikid="red">
align="right" id="quote2">

violab, nu cred ca nu e fata aici care sa nu te inteleaga.

lasa ca va veni si una calda in viata ta, dupa una rece. sa-ti spun ce mi-a adus sau mai bine zis ce mi-a luat 2009? mama, 3 inseminari, prietenii si 1 fiv?ca 2010 a inceput cu amenintarea la serviciu? hai ca eu am decis sa nu ma mai calculesc atata, o sti el Dumnezeu ce mi-a pregatit.

pana una alta, declar ca de luna asta corpul meu si-a reintrat in normal, produce pe dreapta foliculi, lh a crescut, test ovulatie pozitiv, asa ca mi-am mai revenit cu capul.endometru de 10 mm.trilaminar.fug la nani, cica!

fruntea ssssuuuuuuuusss![pup]

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi
violab, nu cred ca nu e fata aici care sa nu te inteleaga.lasa ca va veni si una calda in viata ta, dupa una rece. sa-ti spun ce mi-a adus sau mai bine zis ce mi-a luat 2009? mama, 3 inseminari, prietenii si 1 fiv?ca 2010 a inceput cu amenintarea la serviciu? hai ca eu am decis sa nu ma mai calculesc atata, o sti el Dumnezeu ce mi-a pregatit.pana una alta, declar ca de luna asta corpul meu si-a reintrat in normal, produce pe dreapta foliculi, lh a crescut, test ovulatie pozitiv, asa ca mi-am mai revenit cu capul.endometru de 10 mm.trilaminar.fug la nani, cica!fruntea ssssuuuuuuuusss![pup]
align="right" id="quote2">Of. Imi pare rau sa stii ca atrebuit sa treci prin toate astea.Ma bucur ca a rasarit soarele in sfirsit si pe strada ta. Ce fel de test de ovulatie ti-ai facut?[pup][pup][pup][pup]

violab, teste normale de la farmacie. mie imi plac cel mai mult unle care se numesc MINUT. alea de la o-view sunt cu erori la mine. printr-un timp faceam simultan cu teste de la diferite firme (dementa0 si m-am convins ca alea de la MINUT sunt bune.ia si tu si fa acolo dupa Cm pana incepe sa se inroseasca liniuta 2, iar cand ajunge mai rosie decat aia deja existenta, la 24-36 ore navalesti pese sot.se bazeaza pe cresterea lh-ului.

am fost si la eco, asa ca ma pun pe treaba natural.

Fire id="red"> si Cata id="red"> si restul fetelor mai vechi.........Am fost la doftor.....si, va tineti bine?????[:D]Fiv 6 (pe undeva prin mai) cu ACEEASI MEDICATIE CA LA FIV 1!!!!!!!!!SI CU OVULELE MELE!!!!!!SI CU PREGNYL 20000................

Bon deci azi vizita de follow-up dupa procedura cu ovule donate nefertilizate..........Pe langa docotr era si bioloaga acolo si inca un doftor, veniti ca la urs sa vada cazu dificil....Bon sperma a fost proasta (9 mil) s-au chinuit 25 de minute ca sa gaseasca 4 ametiti(e jobul lor din pacate, de asta m-am dus acolo ca altfel faceam copil in pat- daca puteam)

So, pasul 6: o noua incercare cu ovulele mele jumatate fertilizate cu gigeii sotului si jumatate fecundate cu donorsperm.........in conditile in care eu eram catalogata poor responder....Bon: ca schema de tratament, dupa o ora de discutata intre ei si cu noi au hotarat asa: incep in zi 2 cu Puregon (150) si Menopur (75) iar din zi si Orgalutran (dimineata) iar ca declansare DUBLA doza de Pregyl (20.000) Voi ati mai auzit asa ceva? La intrebarea mea care e experientza lor cu asa doza mare de Pregnyl a zis ca o vor folosi pt a incerca sa matureze cat mai multe ovocite.....

FIREYES(iti scriu aici pomelnicul pt ca zilele viitoare lucrez mult si pana sambata nu apuc messenger)

- despre DHEA erau gata sa-mi dea retzeta doar ca au vazut ca nu se poate gasi la farmacii in Belgia asa ca mi-au recomandat sa o iau de pe intrenet. Este buna in cazul celor cu androgeni scazuti, s-au uitat inca o data peste analizele mele si au zis sa iau

- Dna fragmentation test se face in cazul celor care au multi gigei pt a-i alege pe cei mai buni..in cazul meu cand dupa juma de ora abia gasesc 4 nu se pune problema

- assisted ocyte activation vor face si la noi este o procedura care insa inca este in faza de test nu se stiu exact si bine rezultatele

- La teoria cu marirea dozei de Lh in momentul in care cel mai mare folicul a ajuns la 14 mm- mi s-a raspuns ca sunt teorii pe care ei au facut testecu grupuri de pacienti si nu s-a inregistrat nici o crestere a procentului de succes prin aceasta tehnica

- dat fiind faptul ca sngura data cand am avut ET a fost dupa pick-upul cu anestezie generala am zis sa-l intreb daca are vro importanta chestia asta sau e o coincidentza si a zis ca nu are importantza.......[:D][:D]trebuia sa-l intreb

Bon acum pasul 2:CUM IMBUNATATIM NOI SPREMA ASTA? Ne-a zis regim sanatos de viatza stop fumat si asta e....ha-ha-ha

P.S. Cata cand deschizi subiectu ala pt cele mai jalice cazuri? Nu de alta da incepem sa speriem lumea pe aici....vb lui Fire , tre sa fim izolate, bagate in carantina[q]

pupe

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...