Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

iritatie urita la fundulet

Recommended Posts

copilul meu are o iritatie urita la fundulet-rosu aprins cu afectarea tegumentelor de linga.asta dupa vaccin-o avea legatura??? pediatra ne-a dat antiseptic cream de la himalaya,nu merge,ne-a spus sa incercam nidoflor.pe net am citit despre nidoflor si nu pare cel mai bun. ce folositi in cazuri ca ale mele?l-am prins sarmaluta cu gindul sa-i reduc frecarea de scutece si pampers cind da din picioruse.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

off, ombun, alte probleme... eu am folosit crema din gama mustela, pentru iritatii GRAVE de scutec (mai exista o crema, in aceeasi gama, dar pentru uz zilnic). este cam scumpa (45-50 ron), dar e bine s-o ai in casa. actioneaza rapid. important este sa pastrezi o igiena riguroasa in zona funduletului, sa-l speli pe bb cu un sapun sau gel cu ph neutru si apa calduta, nu fierbinte, sa-l stergi usor prin tamponare cu un prosop moale sau un scutecel fin, apoi sa dai un strat mai gros de crema pe toata zona afectata, deoarece o parte din crema se transfera pe scutec; in aceasta perioada, pana se vindeca, renunta la folosirea servetelelor umede, in nici-un caz sa nu aplici pudra pe zona iritata, mai rau ii va face...daca era vara, mergea sa lasi bb cu funduletul gol, macar 10-15 min, dar acum risca sa se imbolnaveasca daca-l lasi dezbracat... alte mamici au observat ca iritatia a aparut la folosirea unui anumit tip de scutec sau de servetele umede. schimband marca, iritatia a disparut, poate si la tine s-a intamplat asa - ce marci de scutece si servetele umede folosesti ? daca nu-i trece in 2-3 zile, mergi la alt pediatru sau la un dermatolog pentru copii, este posibil sa fie vorba despre o ciuperca... Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) Printesa mea este in concursul Pampers, aici http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043 Multumim pentru orice vot primit ! "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

revin, tot eu... ombun, ai spus la alt subiect ca baietelul tau a facut diaree dupa vaccinare este posibil sa fie doar o reactie secundara sau este posibil sa fi luat un virus sau o bacterie, de la cabinetul medicului pediatru sau din alta parte (taxi, transport in comun, etc) ai mare-mare grija, la varsta asta bb-lusii se deshidrateaza rapid daca au diaree si refuza lapticul/apa/ceaiul. daca bb nu si-a revenit cu scaunele si are o stare generala alterata, fuguta la urgente, la spitalul de pediatrie, poate ai noroc si o gasesti pe d-na dr. carmen iorga - este in spital in fiecare zi pana la ora 11, e foarte buna. daca ai ghinionul ca bb sa aiba o enterocolita, evita cat poti internarea in spital (conditiile sunt destul de proaste, si tu nici nu esti complet refacuta, ai si tu problemele tale de sanatate), cere tratament la domiciliu, vezi ca cei de la mediurg asigura servicii medicale la domiciliu, contra-cost, la orice ora din zi si din noapte, costa 21 ron transportul+injectarea tratamentului. santate si sa ne tii la curent, te rog ! Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) Printesa mea este in concursul Pampers, aici http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043 Multumim pentru orice vot primit ! "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

multumesc frumos de intelegere [pup]Corina si tuturor care imi raspund in momentele dificile prin care trec. stau cu inima infricosata ca sa nu pateasca ceva bebe,asta mai lipseste.mi-a refuzat si ceaiul de menta care il stringea la burta si spitalul de pediatrie la noi e cum e,eu sunt cum sunt,asta lipseste!!! plec,plinge bebe

draguta mea, eu sunt patita, de aceea te-am pus in garda si fetita mea a avut un episod urat de enterocolita bacteriana, la varsta de 2,5 luni, am ajuns in final la spital, la urgente, unde i s-a facut internarea, medicul de garda care a consultat-o a spus ca nu-si asuma responsabilitatea sa-mi dea tratament la domiciliu in week-end pentru ca fetita era prea mica si starea ei se putea agrava rapid. am stat acolo de vineri seara pana marti la pranz, copila a primit tratament prin branula (si acum, dupa 2 ani, inca mai are semn pe manuta si pe picior, unde a avut branula si de unde i s-a recoltat sange ptr analize). m-am jurat ca in viata mea nu voi mai duce fetita la acest spital, daca se va imbolnavi o sa fac tot posibilul s-o tratez la domiciliu (sper sa nu fie nevoie) personalul din spital este cat de cat ok, conditiile sunt naspa, mamicile nu au alta optiune decat sa stea si sa doarma pe un scaun, in salon cu ceilalti copii si mamicile lor. plus ca, in cazul bb care nu au toate vaccinurile facute, sunt internati in acelasi salon, indiferent de boala, si li se administreaza tratament prin branula (este interzisa injectarea intramuscular timp de 1 luna dupa antipolio) este mizerie la grupurile sanitare, sunt foarte multe tiganci internate cu copiii, se fura (bani sau telefoane mobile) din saloane sau din dulapioare - asta am aflat din relatarile asistentelor...e jale... dar, repet, daca nu ai alta alternativa si bb se simte tot mai rau, nu mai sta pe ganduri, cheama salvarea daca tu nu te poti deplasa pana la spital cu bb. Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) Printesa mea este in concursul Pampers, aici http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043 Multumim pentru orice vot primit ! "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Cand eva mea a facut iritatie urata si nu i-a trecut nici dupa 2 luni, cu toaate cremele minune la care fac toate farmaciile reclame peste reclame, i-a trecut in 3 zile dupa ce i-am aplicat urmatorul tratament: 1.sudocrem 2.nizoral 3.o crema facuta in farmacie. Cream facuta in farmacie, am folosit-o in primele 5 zile, dimineta si seara. Nizoralul la pranz, in rest sudocrem Urmatoarele 5 zile am folosit doar nizoral dimineata pranz seara si in rest sudorecm tratamentul a durat 10 zile, dar cum iti spuenam i-a trecut dupa 3. Caut ingredientele cremei facute in farmacie si revin. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...