Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Dar stiti cumva daca exista vreo lotiune cu spectru mai larg, adica nu doar impotriva tantarilor ci si a paianjenilor de exemplu? Fetita mea face niste bube tare urate de la ciupiturile de paianjen si au o multime in curtea gradinitei, e foarte multa verdeata si nu pot fi starpiti. Copilul are 3 ani+

Monica si [pis] Nancyid="red">, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Distribuie pe alte site-uri

Rox ce veste buna mi-ai dat.[pup] Sigur caut si-i iau. Poate gasesc si o crema totusi pt ca nu stiu cum se face ca tot de obrajiori o ciupesc paianjenii (sau acolo reactia e mai nasoala) si nu pot sa-i dau cu sparay-ul in ochi.

Zau daca nu ma gandeam sa prepar o pompa de 5 litri de insecticid si sa stropesc boschetii de la gradi ca in fiecare zi mai vine cu vreo ciupitura. Au o iedera intinsa pe jos in curtea din spate si e teroare pe acolo. Si cum acuma fiind vara dimineata sunt mai mult prin curte, vai si amar de fundul ei ...

Monica si [pis] Nancyid="red">, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Eu de cativa ani deja folosesc pt fii-mea un spray bio impotriva insectelor de la Pediakid. Se chema Bouclier Insect. Se gaseste la multe magazine bio pe net.

Eu chiar azi am comandat, ca cel de anul trecut mi s-a terminat ieri.

Fiica-mea face niste buboaie impresionante de la ciupiturile de tantari/furnici si alte bazdaganii. Iar de vreo 3 ani sprayul asta chiar isi face treaba bine.

*******************************************************id="pink">

[8**]raluca[8**]id="pink"> mami fericita de [il]alexia[il]id="pink"> (07.09.2006)id="purple">

NUmai ca de Bouclier asta s-au plans multe persoane ca au capatat alergii....

Cele de la DM sunt foate bune si am descoperit (dat nu mai stiu de unde l-am achizitionat[:I]) un fel de deodorant cu bila - adica poate fi dat cu succes pe fata - de la Sano, care iar e foarte bun.

Chiar in seara asta l-a muscat, in casa!, pe sotul meu, o omida gigant!!

Nu am mai vazut asa ceva, ne-am si speriat, bin ca l-a muscat pe el si nu pe baieti!

Am luat pe seara cateva ghivece cu flori din Kaufland, cred ca de la ele ne-a pricopsit cu o padure de musculite si cu aceasta gigaomida, bleah.

[zz]

CAPRA CU 2 IEZI

[alap][xdulci][shopi]

mamica lui Matei Constantin [bonjovi] (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian [copil](03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Oaspete bb_yasmi
Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
Zanza-no de la Chicco e recomandata de la 0 ani.Roxana
align="right" id="quote2">noi folosim servetele umede anti tantari de la ei.[pup]__________________________________________________ mamica implinita de id="Book Antiqua">fetita (2007)id="red"> si baietel (2011) id="blue">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...