Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum tinem copiii pe trotuar?

Recommended Posts

Buna, mamici![floare3] Am un baietel de 2 ani si 3 luni, in ultima vreme imi da emotii mari de tot pentru ca o ia la goana pe trotuar (nu mai vrea sub nicio forma sa se plimbe in carucior pana ajungem in parc) si e tot la limita sa scape in sosea. Va rog sa-mi dati niste idei cum sa procedez (ultima data cand am patit-o eram pe o straduta izolata si pana la sosea erau cam 100 m, l-am lasat sa se plimbe agale si dintr-o data a tasnit ca din pusca, parca era la proba de viteza!) Probabil o sa-l leg de mine[:D] [url="http://hainecopilasi.blogspot.com/"]hainutecopilasi[/url]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Il tii de mana tot timpul, fara exceptie. Sa stie ca deocamdata, altfel nu se merge pe strada! Normal ca la 2,3 ani nu stie sa mearga frumos pe trotuar, langa tine. Noi spre 4 ani jumate i-am dat drumul la mana, atunci a fost pregatira sa mearga langa noi si sa fie atenta la oameni, borduri, biciclete, sa vada cand vine o traversare si sa se opreasca pana o iau de mana. Subliniez fara exceptie, pt ca daca faci exceptii pe o strada laturalnica, n-o sa intelega de ce acolo poate merge singur si pe bulevard nu. Daca stie ca nu se merge altfel, accepta fara probleme. J si Carla (05.02.2006) [url="http://www.prin-casa.ro/"]Culinare[/url]

copilul meu nu a mai stat in carut de cand a plecat in picioare,plangea,urla nu reuseam sa fac 100m cu el in carut si de multe ori ajungeam sa duc cu o mana carutul si cu o mana copilul asa ca noi am renuntat la carut de tot cam pe la 1an jumatate si a mers doar de manuta...hamuri nici nu m-am gandit sa ii iau le asociez cu lesa pt catei[:D]nu stiu de ce ...asa ca il tii frumos de manuta,la inceput o sa protesteze ca el ar vrea sa zburde dar nu e constient de pericol,dar se va obisnui
Mami si 2 printi iubiti: [cavaler]DAVID(24 sept 2008) si [bebic]STEFAN(24 sept 2010)
[shopi][url="http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=nushulica&searchtype=2"] SHOPPING[/url][shopi]

Al meu nu a mai stat in carut de la 10 luni, am mai mers cu trici o perioada, dar si aia a devenit neinteresanta. Asa ca ii dau de ales: mana, brate sau "mami cal" (pe umeri). Da, e greu, el are 13-14 kile si eu 50, dar decat sa alerge... Si acum, dupa cateva luni bune (aproape un an!) de incercari, mai face scandal ca vrea sa evadeze, dar de obicei alege ("mana", "batza" sau "cal" - si sincer cal mi se pare cel mai usor). CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way [url="http://cioburideviata.blogspot.com"]cioburi de viata[/url] in 3

Pe cel mare l-am tinut de mina, era imperativ. Cind l-am avut pe cel mijlociu in carucior am pus o curea de geanta agata de minerul caruciorului si era imperativ sa se tina de curea. Imperativ pentru mine inseamna restrictia maxima. Mi se pare cea mai periculoasa situtie in afara de casa. Cind am avut al treilea, aveam 2 curele agatate. [:)]. Mik.

• 2 weeks later...
Si eu sunt de parere cu celelalte mamici ca trebuie sa il tii de mana orice s-ar intampla,chiar daca plange sau iti indeparteaza mana ( am mai intalnit).orice s-ar intampla tine-l in permanenta de mana si incerca sa vorbesti cu el despre ceea ce ii place lui,un subiect care il atrage,astfel va uita ca te tine de mana si vei ajunge cu succes si fara emotii la destinatie ! sa ne spui si noua daca ai reusit! pupici si multa sanatate tie si baietelului tau [pup][pup][pup] “A da nastere unui copil este un miracol, a-l tine in viata si a-l creste este o profesie”. Mami deabia asteapta sa-si stranga in brate puiul [bb] [bebic] Sinziana [gravired] si [mamica] in al [9cer]

Tinut de mana - ideea cu ajutorul pe care sa ti-l dea tine este foarte buna. La noi a durat perioada de proteste peste 1 an si cand cedam nervos cu explicatiile calme ii spuneam daca nu ma tine de mana nu mai mergem nicaieri. Acum la 4 ani ma ia singur de mana cand iesim, daca cumva merge singur si ajungem sa traversam vreo straduta vine ma ia el de mana. ca sa traversam. Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...