Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Fulgusori de nov-dec2009 (18)

Recommended Posts

[*] [*] [*] FULGUSORI DE NOIEMBRIE - DECEMBRIE 2009 [*] [*] [*]id="size3">

Dupa 188id="orange"> de capitole, a nins la Odiseea noastra, cu 49id="red"> [fetita] si 61id="navy"> [baietel], iar fulgusorii au zburat impreuna cu cele 106

id="orange"> de mamici la Clubul Scutecelor,

unde au inceput Odiseea lor.

*1*id="orange">2*id="orange">3*id="orange">4*id="orange">5*id="orange">6*id="orange">7*id="orange">8*id="orange">9*id="orange">10*id="orange">11*id="orange">"]10*id="orange">[/url]12*id="orange">13*id="orange">14*id="orange">15*id="orange">16*id="orange">17*id="orange">

id="size1">

id="Comic Sans MS">id="blue">

id="size2">

SEPTEMBRIE 2009id="navy">id="size2">

_______________________________________________________________________________________________________________________________id="pink">

01.09 - Gabrielaid="red"> [bibe] de Gia12id="purple"> (DN 12.01.1975)

_______________________________________________________________________________________________________________________________id="pink">

17.09 - Maryam - (17.09.2009 - 12.11.2009) id="black">- de Douradoudouid="purple"> (DN 23.09.1985)

27.09 - Filip Danut Constantinid="blue"> [bibe] - naturala la 34s4z/2.200 gr/Apgar __ - de RamonaDid="purple">

id="size1">

OCTOMBRIE 2009id="navy">id="size2">

02.10 - David Andreiid="blue"> [bibe] - naturala la 34s6z/2.000 gr/49 cm/Apgar 9 - de Miany75id="purple"> (DN 29.06.1975) Clinica de Gineco nr. 1 Cluj-Napocaid="green">

06.10 - Maya Andreeaid="red"> [bibe] - cezariana la 34s2z/2.230 gr/45 cm/Apgar 8 - de Simina_kinid="purple"> (DN 23.08.1982) H. Cantacuzino, DR. Dan Secaraid="green">

07.10 - Alexa Annabelle Deniseid="red"> [bibe] - naturala fara epidurala la 34s4z/2.655 gr/47 cm/Apgar __ - de Lumi_Richardid="purple"> (DN 08.12.1976) M. Cuza Voda Iasi, DR. Catalin Mihaila id="green">

13.10 - Maria Sophia Ecaterinaid="red"> [bibe] - cezariana la 36s2z/2.750 gr/__ cm/Apgar 8 - de Suzycaid="purple"> (DN 02.06.1978)

20.10 - Eric Danielid="blue"> [bibe] - cezariana la 37s2z/3.220 gr/50 cm/Apgar 10 - de Betty78id="purple"> (DN 19.04.1978) H. Euroclinic, DR. Nuraltay Emelid="green"> + Mario-Alexandruid="blue"> (16.08.2007)

21.10 - Gabrielaid="red"> [bibe] - cezariana la 38s2z/3.700 gr/51 cm/Apgar __ - de Marijanid="purple"> (DN 25.02.1977) CF2, DR. Tanase Eugenid="green">

21.10 - Mattia Gabrielid="blue"> [bibe] - naturala fara epidurala la 38s5z/3.560 g/50 cm/Apgar 9/10 - de Danangieid="purple"> (DN 08.02.1977) + Allesio Micheleid="blue"> (07.06.2008)

21.10 - Andrei Nicolasid="blue"> [bibe] - cezariana la 36s2z/3.000 gr/47 cm/Apgar 8 - de Cory_B

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Mamici in actiune[pk][pk][pk]

[ispita]Laurairina (1.60 m) 61id="purple"> kg--- 61id="green"> kg [aerob] ........... 51id="red"> kg

[ispita]LumiRichard (1.57 m) 53.9id="purple">kg--- 53.4id="green"> kg [flo] ..........48id="red"> kg

[ispita]RamonaCopot (1.64 m) 85.4id="purple"> kg--- 85.2id="green"> kg [flo]...........70id="red"> kg

[ispita]Ali762000 (1.68 m) 61id="purple"> kg--- 60id="green"> kg [flo].......53id="red"> kg

[ispita]DianaR (1.67 m) 70.2id="purple"> kg--- 68.7id="green"> kg [flo]......54id="red"> kg

[ispita]Camy (.. m) 79.5 kgid="purple">--- 78.3id="green"> kg [flo]....55id="red"> kg

[ispita]Smaranditza (1.60 m) 71.4id="purple"> kg--- 70.3id="green"> kg [aerob]..... 55id="red"> kg

[ispita]Romanitza30 (1.76 m) 79id="purple"> kg---...... 62id="red"> kg

[ispita]Simina_kin (1.75 m) 65.8id="purple"> kg--- 66.6id="green"> kg [porc]...... 60id="red"> kg

[ispita]Laviniablaga (1.54 m) 55id="purple"> kg--- 53id="green"> kg [flo].... 50id="red"> kg

[ispita]Gabitza35 (1.68 m) 62id="purple"> kg--- 62id="green"> kg [aerob]....... 53id="red"> kg

[ispita]Lili_a (1.60m ) 56.2id="purple"> kg--- 54.3id="green"> kg [flo]...... 50id="red"> kg

[ispita]Cristina_boc (1.58 m) 74id="purple"> kg---...... 60id="red"> kg

[ispita]Coquelicot (1.76 m) 79.9id="purple"> kg--- 78.9id="green"> kg [flo]......67id="red"> kg

[ispita]Alinus25 (1.62 m) 66id="purple"> kg---..... 58id="red"> kg

[ispita]Betty78 (1.60 m) 52.2id="purple"> kg---....... 45id="red"> kg

[ispita]Rgagapie (1.60 m) 80id="purple"> kg---....... 61id="red"> kg

[flo][aerob][porc][flo][aerob][porc][flo][aerob][porc][flo][aerob][porc]

[*][*][*] Mamici de fulgusori id="blue">[*][*][*]id="Comic Sans MS">

Lylyana - pai in cazul asta, taie mama din pret [:D]

La noi cere 150 dar vine el cu masinutza lui [;)]

Krelia - asa e si la noi... mofturi la san, kk modificat, plangaceala... eu ma apuc sa-l sun pe pediatru mai tarziu pentru ca am ramas cu o mare nelamurire: cum arata frate diareea la sugari?!!?! [:(]

Miany - baftoc!! [pup]

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) id="size3">

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. [pk]id="Script MT Bold">

Monisid="blue">, eu as propune sa bagam niste poze pe contul comun..fiecare cu "productiile" plozilor..sa ne lamurim si noi odata cum e la fiecare...ssa avem termen de comparatie [:D]....da' mi-e ca mai sunt si fete sensibile ...si nu vreau sa consumati rosiile pe mine [:-)))]id="Comic Sans MS">id="purple">

[il] Krelia, mami de printes Rares-Mihai [il]

"Children make you want to start life over."

Muhammad Ali

id="right">id="Comic Sans MS">id="purple">

neatza si de la noi

uite va dau inca una: http://www.incont.ro/taxe-si-impozite/concediul-pentru-cresterea-copilului-iti-diminueaza-pensia-afla-aici-de-ce.html

EU nu stiam asta, fetele din HR se pricep sigur

Monis, kk diareic arata ca aici:http://www.babycenter.com/baby-poop-photos- poza8

[pup]

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Krelia - asa e si la noi... mofturi la san, kk modificat, plangaceala... eu ma apuc sa-l sun pe pediatru mai tarziu pentru ca am ramas cu o mare nelamurire: cum arata frate diareea la sugari?!!?! [:(]

Miany - baftoc!! [pup]

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) id="size3">

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. [pk]
id="Script MT Bold">
align="right" id="quote2">

sa fie !![pk][pup]

mai,sa stii ca si noi facem figuri de vreo 2 zile (mai mult dimineata) si suntem mai maraiti decat de obicei..sper sa fie ceva trecator,totusi..

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

ziua buna dragelor,

am reusit sa citesc si eu din urma...ca mult ati mai scris[:)]

raportez si eu probleme cu kk decand am schimbat LP desi nu mancam decat f putin, in rest cat de mult san

inca suntem plngaciosi si ne chinuie colicii, dar am obs ca daca mama infasa mainile ne calmam mai repede ( cred ca se si agita f tare pe langa intreaga durere)

am si eu o intrebare:

in martie ar trebui sa plec un weekend in Belgia, dar ce fac cu BB, ca daca 4 zile nu-l alaltez, am inteles ca nu-l mai pot intoarce la san?

l-as lua cu mine, dar nu e botezat...

cat timp rezista laptele de mama congelat?

cea mai fericita [mamica] de [copil] MATEI

poze

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot
neatza si de la noiuite va dau inca una: http://www.incont.ro/taxe-si-impozite/concediul-pentru-cresterea-copilului-iti-diminueaza-pensia-afla-aici-de-ce.html Monis, kk diareic arata ca aici:http://www.babycenter.com/baby-poop-photos- poza8[pup]mami de bebe MATEI (10.11.2009)
align="right" id="quote2">aha, mercic, pe alea le studiam si eu ca retinusem linkul, dar ma tot intreb daca e sau nu e [:(]. Of ce rau e sa nu te pricepi [batcap]krelia - momentan eu nu ma bag la pozat [:D]monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) id="size3">In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. [pk]id="Script MT Bold">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...