Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

gradinita PRIKI (Militari)

Recommended Posts

Salutare mamici! Ieri am primit in parc un fluturas despre o gradinita, gradinita PRIKI. Este foarte aproape de mine iar preturile sunt foarte bune. Voi merge intr-o zi sa o vizitez dar pana atunci, imi poate spune cineva daca are copilul acolo cum este, ce parere are despre aceasta gradinita? Lacramioara
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Multumesc pt raspuns Martha, sper sa reusesc si eu sa ajung sa o vad saptamana viitoare , dar m-a cam dezumflat ce mi-ai spus. Am vazut pe net ca este o gradinita care tine de Biserica Adventista , din cauza asta banuiesc ca au meniul fara carne, dar asta nu ma deranjeaza foarte tare, pot sa-i dau acasa carne , sau as putea sa o las doar program scurt. Mi-ar fi de mare ajutor daca as gasi pe cineva care are copilul acolo. Ai mai vazut si alte gradinite in zona (noi stam langa plaza drumul taberei)?

Da, tine de biserica si din cauza asta nu le da carne si li se citesc povesti religioase, ii pune sa-si faca rugaciunea inainte de masa si la somn. Nu am mai vazut alte gradinite inca mai caut; langa priki banuiesc ca stii mai este si gradinita nr 90, dar mi-a zis ca nu mai au locuri [V] [url="http://totsites.com/tot/dariusteodor"]Darius Teodor's page[/url]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...