SIMONABB Publicat Februarie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 4, 2010 as vrea in primul rind sa rog frumos moderatorii sa lase acest subiect la generale citeva zile. va multumesc. rugamintea mea este daca poate cineva sa-mi recomande un arhitect bun. "bun", adica receptiv la dorintele clientului si creativ, nu un soarece de birou care stie doar sa faca documentatii pt autorizatii. va multumesc Simona Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ancadragoman Publicat Februarie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 4, 2010 Simona acum dau Pm[flo] anca de [bibe] Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii eu sunt Maria Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Publicat Februarie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 4, 2010 Simona...incearca fetele astea minunate...mi-au conceput o casa grozava, sunt pline de idei, istete foc...o sa-ti placa! http://www.cautarhitect.ro/contact.php Sun-o pe Alexandra. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor[foto] Surpriza 2008[foto] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roli25 Publicat Februarie 6, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 6, 2010 Simona ai PM. Roli mami de Andrei [copil](16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) ANDREI MARC VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eva26six Postat Februarie 13, 2012 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2012 Buna, Daca esti in cautarea unui arhitect bun, iti recomand sa vizualizezi acest site http://www.calificative.ro/arhitecti unde poti gasi si parerile clientilor. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.