mamacangur Publicat Iunie 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 28, 2011 Mi+ati putea recomanda un dentist pentru copii in Cluj? Cerinte: profesionist, rabdator cu copiii si...tarife cat mai mici :) (am inteles ca in mod normal tratamentele efectuate la copii ar trebui sa fie subventionate de CASS, deci nu platite de parinti !) Va astept in vizita ! http://lapieptulmamei.blogspot.com Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puisorul Postat Iunie 28, 2011 Raport Distribuie Postat Iunie 28, 2011 Stomatolog profesionist si rabdator cu copii cunosc, dar nu cred ca e ieftina. Din pacate nu sunt la curent cu preturile practicate de alti stomatologi ca sa pot face o comparatie. Noi mergem la ea de cativa ani si anul asta am fost la prima consultatie cu fetita mea( in sensul de familiarizare cu medicul, nu are nici o problema altfel) si a costat 20 de lei. Pentru a beneficia de consultatii gratuite probabil trebuie sa te adresezi unui medic stomatolog din policlinica, daca mai exista asa ceva. [mamica]Ani de [zana] Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EllaX Publicat Iunie 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 28, 2011 Fata mea merge la Happy Dent, pe Campului. Sunt vreo 3 cabinete pentru copii acolo, dar am vazut ca trateaza si adulti. De dintii ei au vazut doua doctorite - prima a plecat din Cluj, de aceea am schimbat medicul. Rabdatoare au fost amandoua, profesioniste - impresia imediata e buna. Preturile la ei sunt, la prima vedere, pe media preturilor la stoma in Cluj, dar apar si tot felul de costuri aditionale - nu, nu-i ieftin, e ca la stomatolog in ziua de azi. Tot nu-i cel mai scump, ca am prospectat piata. [:)] Noi am mers tot acolo tocmai pentru ca sunt amenjati atractiv pentru copii, pentru ca au rabdare, pentru ca s-a obisnuit fata si plombele par sa tina. Aaa, au si plombe colorate: roz, bleu, verde. [:D] Si cadouas dupa a treia sedinta la ei. :) EllaX cu Ana (30 iunie 2006) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamacangur Publicat Iunie 29, 2011 Raport Distribuie Publicat Iunie 29, 2011 Multumesc. sunt binevenite si alte raspunsuri. Deocamdata azi vom merge undeva pe Calea Floresti si sa vedem cum va fi... Va astept in vizita ! http://lapieptulmamei.blogspot.com Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.