Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Mi+ati putea recomanda un dentist pentru copii in Cluj? Cerinte: profesionist, rabdator cu copiii si...tarife cat mai mici :) (am inteles ca in mod normal tratamentele efectuate la copii ar trebui sa fie subventionate de CASS, deci nu platite de parinti !) Va astept in vizita ! http://lapieptulmamei.blogspot.com
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Stomatolog profesionist si rabdator cu copii cunosc, dar nu cred ca e ieftina. Din pacate nu sunt la curent cu preturile practicate de alti stomatologi ca sa pot face o comparatie. Noi mergem la ea de cativa ani si anul asta am fost la prima consultatie cu fetita mea( in sensul de familiarizare cu medicul, nu are nici o problema altfel) si a costat 20 de lei. Pentru a beneficia de consultatii gratuite probabil trebuie sa te adresezi unui medic stomatolog din policlinica, daca mai exista asa ceva. [mamica]Ani de [zana] Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Fata mea merge la Happy Dent, pe Campului. Sunt vreo 3 cabinete pentru copii acolo, dar am vazut ca trateaza si adulti. De dintii ei au vazut doua doctorite - prima a plecat din Cluj, de aceea am schimbat medicul. Rabdatoare au fost amandoua, profesioniste - impresia imediata e buna. Preturile la ei sunt, la prima vedere, pe media preturilor la stoma in Cluj, dar apar si tot felul de costuri aditionale - nu, nu-i ieftin, e ca la stomatolog in ziua de azi. Tot nu-i cel mai scump, ca am prospectat piata. [:)] Noi am mers tot acolo tocmai pentru ca sunt amenjati atractiv pentru copii, pentru ca au rabdare, pentru ca s-a obisnuit fata si plombele par sa tina. Aaa, au si plombe colorate: roz, bleu, verde. [:D] Si cadouas dupa a treia sedinta la ei. :) EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...