Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Hai 25miky!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (91)

Recommended Posts

[iepu]VIN IEPURASII!!![iepu]id="green">id="size5">

Briana Mariaid="red"> [bebic] de Ramy77 (al patrulea [iepu])

Veronica Joyid="red"> [bebic] de GabyHila (al treilea [iepu])

Ianis Stefanid="blue"> [bebic] de Andra_s (al doilea [iepu])

Alexandruid="blue"> [bebic] de Dianami (primul nostru [iepu])

PROGRAMARI NASTERI:id="blue">

[majoreta]Kossirid="red"> - 12.02.2010 (Maroc) [majoreta]

[majoreta]Freedeliaid="red"> - 02.03.2010 (China) [majoreta]

Parcursul Odiseei noastre:id="red">

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61,62, 63,64, 65, 66

67, 68, 69, 70, 71,72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, [url="http://forum2.desprecopii.com/topic

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Fetelor sa vin si eu cu ultima mea psihoza ca de, macar aici pe forum ne mai putem descarca. Ieri la amiaza am mers la cantina la servici si mi-am luat meniul zilei ce continea o bucata mare de carne de vita insa era cam in sange. de foame mi-am taiat/decupat niste bucatele de pe margini ce pareau facute insa seara m-a apucat frica ca daca am luat toxo din carnea aia? [bang] ca la un moment dat cand incercam sa tai a iesit si sange din ea asa ca am lasat-o balta. o sa ii zic doctorului saptamana viitoare sa vad ce zice, v-am zis deja ca el ma stie ca sunt cu capul asa ca nu il mai mira nimica...

oare dupa cat timp apare ceva la analiza de sange?

Ina [gravi] 32+ [baietel]

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

nemary La multi ani Dariei! Sa aibe parte de sanatate si bucurii! [flo]

Am atasat unui mesaj pe gmail (adresa noastra comuna) un document cu informatii care mi s-au parut f utile legate de nasterea (normala si cezariana) dar si lehuzie.

Mami deid="Script MT Bold"> Lucaid="size2">id="blue">id="Script MT Bold"> [gravi]againid="Script MT Bold"> ~[fetita] Eva-Ioanaid="purple">id="Script MT Bold">

I can't fake with dignity so i'll not try!!id="Script MT Bold">

INA - eu stiu ca toxoplasmoza este periculoasa numai in primele 3-4 luni de sarcina. Nu cred ca este cazul sa-ti faci probleme.

Chiar ieri vorbeam cu Miria pe mess, ca eu, din nestiinta cateodata, dar si de pofta, am mancat tot felul de lucruri "interzise" in sarcina: maioneza en-gros (salatele de Craciun), peste, frisca, creme, salamuri uscate si sunculite sau slaninute afumate, oua ochiuri si multe altele... In sange n-am mancat ca nu-mi place, mi se apleaca instantaneu. N-am avut nimic. In schimb ieri am mancat un iaurt, care cred ca nu era prea bun, desi nu era expirat, si toata noaptea am fost imparateasa...Ca dovada, azi am stat numai cu ceai de menta, supa si orez...bleah...[batcap]

[gravi] 28 [baietel] Radu Alexandru

poze

Buna fetelor!

Noi suntem bine, deformam burta lui mami atata cat putem. Sunt foarte curioasa sa vad cat a mai crescut, doar marti mai am eco.

Vorbeati de ce mai mancam, la mine asta este intotdeauna o mare problema ca eu sunt mofturoasa rau. Dar azi mi-am facut ce imi place: snitele, dar nu prajite ci la cuptor.

Hai sa va zic o reteta bestiala, ce am aflat-o la Miercurea Ciuc: snitel carpatian. Peste snitel se pune mujdei de usturoi si deasupra cascaval ras. O bunaciune, eu tocmai am "ras" o portie.

OANA cred ca eu o sa pun in scoica o paturica, sa fie moale la spate. Am vazut o data in real ceva special pentru scoica, dar ma stii: am ratat-o, ca nu am luat atunci si cand m-am dus sa o iau nu mai era [bang]. Dar poate pana nasc mai vad si iau.

Eu corectez in continuare, nu prea am chef, asa ca tot trag cu ochiul ce mai scrieti, e mult mai interesant [:D]

[gravi] 35+ [baietel]

Buna fetelor![flo]

Vad ca avem un nou capitol!Sa speram ca va fi plin cu vesti bune.Eu doar ce m-am intors de la fitness. Am lucrat un pic picioarele (ca sa combat pe cat posibil celulita ce da semne sa se instaleze[duel] ) si spatele ca sa intaresc un pic musculatura ce se resimte in ultima vreme din cauza greutatii burticii...

nibi_niki...te inteleg foarte bine. si eu am un an de cand m-am mutat din tara si nu am gasit inca pe nimeni (ptr epilat, masaj, coafat etc) de care sa ma pot declara multumita. sunt varza toate ca sa spun asa..chiar si la cel mai de fitze salon...

Ina nu cred ca este cazul sa intri in panica! stai linistita! desigur vorbeste cu medicul tau, vezi ce te sfatuieste dar nu cred ca faci asa usor toxoplasmoza. si chiar daca ai avea ghinionul asta , vad ca sarcina ta este avansata si din cate am gasit pe net "Daca transmiterea parazitului survine intr-un stadiu mai avansat al sarcinii, efectele asupra fatului sunt mai putin severe, majoritatea copiilor infectati in timpul trimestrului trei fiind asimptomatici la nastere" Asa ca ramai pozitiva si nu te agita prea tare caci nu e cazul.

Ma duc sa-mi fac ceva de mancare caci mi-e o foame de lup!

Pupicei![pup][pup]

[gravi] 31 + [baietel] Riccardo

nafi fitness????????? IOOOOOOIIII[alcool][alcool]. Pe mine ma indoaie 10 min de stat in picioare!!! Bravo, fata! Foarte tare ca poti, o sa te refaci super rapid. Eu cred ca o sa devin o puturoasa si o lenesa, mai ales ca stau in casa de cateva luni bune [:-@]

[gravired]cu bebica de 32+ [baietel] AMR 8 saptamani [bum][panic][inec]

cum creste bebelusul meu drag id="maroon">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...