Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

oligospermie

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna Elenusia,

Si sotul meu a fost diagnosticat cu aceasi problema in noiembrie, tin sa precizez ca am hotarat sa lasam lucrurile asa si nici pana acum nu s-a intamplat minunea de-a fii parinti :((. Doctorul ne-a recomandat tot Fiv, dar din pacate nu ne permitem.

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Distribuie pe alte site-uri

Pentru alexa1986

buna, sotul meu a facut spermograma la Med Life .Un prieten de familie care s-a confruntat cu aceeasi problema ne-a spus ca nu prea ar pune corect diagnosticul. Ne-a recomandat sa mai faca o spermograma la Gynera. Sotul meu si cu mine suntem plecati din tara .El revine la sfarsitul anului iar eu la anul. O sa mai faca o spermograma cand o reveni.Pe prima a facut-o cu aproximativ 2 ani in urma. De atunci nu am mai fost la nici-un medic. Dar de la anul suntem hotarati sa incercam din nou. Prietenul nostru despre care iti spuneam impreuna cu sotia au facut de doua ori FIV insa nu au reusit. Nu s-au dat batuti si au mers la un medic bun in Craiova. Ce crezi , dupa o perioada de timp( nu stiu sa-ti spun exact) a ramas insarcinata natural. Acum au un baietel de cateva luni. Este aproape incredibil dar este adevarat. Numele medicului nu il stiu. Insa cand o sa revin in tara o sa merg la acelasi medic, si cine stie poate se lasa cu un[bibe]frumos si sanatos. Acest prieten insa i-a spus sotului despre medicamentul ( supliment alimentar) PROXEED PLUS cum ca ar fi foarte bun si daca nu ma insel el l-a luat.Acum sa vedem cand o veni sotul sa ia si el. Este special pentru asa ceva imbunatateste mobilitatea si cantitatea de [gica]. Eu nu vreau sa apelez la FIV pana nu sunt convinsa ca intr-adevar asta este singura solutie. Daca vrei sa vb mai multe iti las adresa de mess ( elenacoana)

te pup[flo][pup][pup] si sa ne dea dumnezeu [bebic]sanatosi la toate.

Eu nu stiu niciun medic bun pe infertilitate in Craiova.Si eu si sotul am avut probleme de infertilitate el, avand oligoastenoteratozoospermie si cu ajutorul unui tratament(luat de pe acest forum, de la topicul, oligoastenoteratozoospermie )am ramas gravida dupa 5 luni de tratament.

[flo][flo][flo]

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt [gravi] 32+ cu [fetita] Anastasia-Maria

[ruga] Doamne, ajuta-ne in continuare!id="purple">

id="Script MT Bold">id="size3">

Buna racheel.

Ma bucur pentru voi. O sa caut si eu la acest topic sa vad despre ce medicament este vorba. Sper sa reusesc si eu sa raman insarcinata pe cale naturala. DUMNEZEU ne iubeste pe toti si cand va veni timpul vom tine in brate copilasul mult dorit. Multa sanatate si sa ma tii la curent.

te pup [pup][flo]

Sa te binecuvanteze DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI cu un bebe sanatos si mancacios.

Spermotrend 2/zi, macca 3/zi, napraznic 3/zi, selezin ace 1/zi, acid folic 1/zi.Tratamentul se da intre 3-6 luni, dupa 6 luni se face pauza si apoi il poti continua.

[flo][flo][flo]

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt [gravi] 32+ cu [fetita] Anastasia-Maria

[ruga] Doamne, ajuta-ne in continuare!id="purple">

id="Script MT Bold">id="size3">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...