Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

dulceata din fructe congelate

Recommended Posts

Fetelor, vreau sa va intreb daca ati pus dulceata/gem din fructe congelate? Eu am la congelator cateva pungi de afine, dar vreau sa le fac dulceata. Ar iesi cateva borcanele. Nu am pus niciodata dulceata din fructe congelate si nu stiu cum ar iesi.De asta va solicit ajutorul... Se mai pastreaza gustul? Nu devine mai subtire, apoasa dulceata? Multumesc!!
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

'neata! Eu am pus anul trecut(2009) la congelator 3 kg de afine,3 de mure si 3 de zmeura[q].In 2008 am pus numai 1 kg de afine si prin primavara imi cerea copilul si nu mai aveam. Acum am zis sa am multe fructe de padure sa ii dau copilutului meu sa pape.De sarbatori nu mai aveam loc sa pun ceva carne(si am 5 sertare!!!)asa ca ma gandeam ce sa fac???Eiiiiiiiii am zis eu[:D]doar nu o sa arunc bunatate de fructe...am pus intr-o oala mai mare vreo cateva pungute de afine,mure si zmeura + zahar(dupa cum am crezut eu ca vreau sa fie de dulce[pofta])si zeama de la o lamaie .Am fiert cam mult la ea ca a lasat zeama dar nu a fost asta o problema.Am facut vreo 4 borcane de 800g si vreo 6 de 400g.Super misto!!!E tare buna nu mai zic de ce aroma are[pofta][pofta][pofta] Noi folosim des la clatite dar e atat de buna incat o mananci si simpla[pk][pk][pk][:)]

Eu zic sa pui la fiert fara teama afinele cu zahar si zeama de lamaie.Le ferbi pana zeama daca picuri din ea isi pastreaza forma de biluta adica nu se sparge[:)]Sau mai este o metoda:iei cu lingurita zeama pe care o intinzi pe o farfurioara in forma de linie.Daca nu se aduna e buna.Oricum nu trebuie sa fie prea tare ca ea cand se raceste se mai intareste.E la fel ca la dulceata de capsuni.[pofta][pofta] Sper ca m-am facut inteleasa pt ca nu prea ma pricep eu sa dau indicatii[:D][:-@][:I] [si-eu] Mihaela,mami de ingeras Cosminiq[bonjovi]

Cosminiq, iti multumesc tare mult pentru informatii!!Sa stii ca am sa-ti urmez sfatul! Ma temeam ca o sa fierb mult afinele si tot nu se vor lega, ci vor fi numai o zeama.Aveam nevoie de o parere spusa din experienta!! Combinatia (afine, mure si zmeura), pe care tu ai fact-o cred ca e tare delicioasa!! Acu' le pun la fiert!!Multumesc mult pentru sugestii!![pup]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...