Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

detergent lichid

Recommended Posts

Mi-am cumparat ariel, detergent lichid, care desi a fost cam scumput, mie nu mi se pare deloc ca spala bine...din contra, mi se pare cel mai "naspa" detergent pe care l-am avut...spal hainitele fetitelor si tot raman petele de mancare pe ele...[q]

De pus, pun cam 170 ml de detergent la o masina - eu cred ca e suficient- dar tot degeaba...

Voi ce parare aveti despre acest produs? Pun cumva eu prea putina cantitate de detergent, nu e bun, nu mai stiu ce sa zic...[pup]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

eu pun f putin detergent lichid la rufe, direct in cuva, cred ca vre-o 50 ml, spal la 30 de grade si sunt multumita de cum ies rufele.

Da daca am pete le sapunesc inainte si le las un pic la muiat.

Nici asa nu ies chiar toate.

Ai asteptai prea mari de la detergent. Mie Ariel si Persil lichid mi se par ok, am incercat si mai ieftini dar intr-adevar nu mi se parea ca ies curate lucrurile.

cristiama

buna,

incercati si detergentii din gama Sano : exista pentru rufele bebelusilor (deci pentru piele sensibila, punga are culoarea mov), mai sunt si alte variante (pentru albituri, cu efect javel, pentru pete dificile, parca)

respectati doza recomandata (unele pungi au o doza mica de plastic lipita de ele; daca nu gasiti cu doza, puteti pune in sertarul de detergent echivalentul a 2-3 linguri cu varf)

pentru petele de mancare ori puneam putin vanish inainte pe pata (locul respectiv umezit si lasam vanish sa actioneze max 20 min, in functie si de natura petelor), ori direct, impreuna cu detergentul. atentie, daca hainutele copiilor sunt colorate, folositi vanishul adecvat, cel pentru rufe colorate.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Printesa mea este in concursul Pampers, aici

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043

Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

• 2 weeks later...
Oaspete bb_yasmi

eu am avut 2 mostre (pt 5 spalari fiecare) de detergent lichid de la dero (cu aloe vera si cu levantica parca erau). mi-au placut mult!! plus ca miroaseau asa de bine!!!!! [olala][olala] pt pete, folosesc vanish oxy.

happy mom & id="Book Antiqua">[buburuza] ladybird Iasmina Alissaid="size3">id="Book Antiqua"> 2+ [buburuza]

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

[autoroz][pool][beach][shopi]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...