Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sinechie uterina?

Recommended Posts

Buna fetelor,

Am facut o intrerupere de sarcina acum 2 luni jumatate. Am fost la medic dupa aceea si a zis ca totul este ok, numai ca tb sa astept sa imi vina ciclul pentru a intra totul in normal. Am citit pe internet tot felul de pareri despre avort, printre care am ajuns si la sinechia uterina deoarece mie nu imi venea ciclul si am cautat o explicatie. In urma cu cateva zile mi-a venit si a fost destul de abundent. Este posibil acum ca mi-a venit ciclul, desi dupa 2 luni jumatate, sa mai existe vreo sinechie uterina? Doctorul nu mi-a confirmat acest lucru cand am fost la control, este doar ideea mea in urma a ceea ce am citit pe internet.

Este posibil acum sa fi reintrat totul in normal? Ar trebui sa imi mai fac griji? A trecut careva prin asa ceva? Ma intereseaza cauze intarziere atat de mare a ciclului, urmari, etc!

Multumesc mult si astept sa ma lamuriti si pe mine!

Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna Deeanico[flo]si bine ai venit. Eu in urma cu cativa ani am facut un avort[q]. De atunci insa nu am mai ramas insarcinata. Am fost la dl. dr. Anghel Marin in Bucuresti( are un cabinet particular la intrarea in pasajul Marasesti , pe partea stanga catre Unirii) pentru a descoperi de ce nu raman insarcinata. A descoperit ca am sinechie uterina . Mai pe inteles asta inseamna ca uterul este lipit.Asta se intampla in special in urma unui avort. Am fost supusa unei interventii chirurgicale( nu am simtit nimic pt. ca mi-a facut anestezie generala - in schimb m-am simtit foarte rau dupa interventie de la anestezie). Ceea ce vreau sa-ti spun este ca tot timpul am avut c.m.regulat. S-ar putea sa-ti fi intarziat ciclul de la avort. Mai asteapta o luna sa vezi cum iti vine . Oricum, este normal sa fie abundent daca ai avut o intrerupere de sarcina.Multa sanatate.
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...