rory76 Postat Februarie 5, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 5, 2010 Am si eu o problemuta mai delicata:ma mananca sanul stang, de innebunesc!! Am mai avut problema asta acum cativa ani, am facut mamografie, nu a iesit nimic rau...acum iar am problema asta. Sunt inainte de venirea ciclului - 7-8 zile...la unul din sani mancarimea e mai pronuntata, ambii ma dor, in schimb...ma sperie mancarimea asta! Poate fi cancer? Nu simt nimic la palpare, nu curge nimic...[q] A mai avut cineva problema asta? Medicul de familie mi-a zis ca nu e nimic, sa stau linitita, dar...e greu! "Trust no one!"[q] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annie80 Publicat Februarie 5, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 5, 2010 scuze mi se pare exagerat sa te gandesti la cancer, mai patesc si eu din cand in cand si stau linistita ... mereu ma gandesc la vb mamei cand eram tanara, si-mi spuneau ca , "cresc" --------------------------------------------- "Someone's pleasure is another's pain!" Alergic at stupidity. "There's nothing can't be done, if we raise our voice as one."id="right">id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rory76 Publicat Februarie 5, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 5, 2010 Of, as vrea eu sa mai creasca putin! Sincer, nu m-as fi gandit la ce e mai rau, dar am mania asta de a cauta pe web si cand vad ce scrie acolo...fac instantaneu toate bolile! Am o autosugestie... Multumesc ca ma linistesti , Annie80! [flo][flo] "Trust no one!" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denisabia Publicat Februarie 6, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 6, 2010 Stai calma face parte din sindromul premenstrual ce simti tu si nu inteleg de ce nu ti-a explicat si medicul tau asta.Unele femei inainte de ciclu au sanii tensionati, durerosi si inclusiv senzatia care o descrii tu, am experimentat-o si eu[:)].Banuiesc ca deja ti-a trecut si nu te mai panica degeaba. http://community.webshots.com/user/denisabia Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anuska Publicat Februarie 8, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 8, 2010 Sau fi atenta la compozitia materialului din care e facut sutienul! Daca e sintetic iti poate da niste mancarimi..... [;)]*********************************id="orange">[;)] Poze cu familionu'id="maroon"> Povestea nasterii Anei 17.03.2000 id="red"> Povestea nasterii Teodorei 8.10.2004id="red">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.